Цензура, цензура, крещят налагащите цензура!Русия забрани фейсбук. Това означава, че

...
Цензура, цензура, крещят налагащите цензура!Русия забрани фейсбук. Това означава, че
Коментари Харесай

ЦЕНЗУРА, ЦЕНЗУРА, КРЕЩЯТ НАЛАГАЩИТЕ ЦЕНЗУРА! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИВО ИНДЖЕВ И СИЕ КЛЕЧИ В ТЕЛЕВИЗОРИТЕ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ЛЮБОВ КЪМ РУСИЯ ПОРАЖДАТ. КАК ДА ИМ СЕ ОБЯСНИ ТОВА! КАК? ПРАЗНИ КРАТУНИ, КУХИ БЕЗГРАНИЧНО.

Цензура, цензура, крещят налагащите цензура!

Русия забрани фейсбук. Това значи, че Дуров ще стане решаващо мощен. Глобалист е, но руснак. Телеграм ще покаже в този момент накъде вървят нещата, в случай че успее да се трансформира в международно значима мрежа, опция на фейсбук.

Русия постанова тежки санкции за разпространяващите подправени вести и за тези, които се подиграват с съветската войска. При тях обаче вести и войска имат наличие, не е като у нас. Това е част от хибридната война и отбраната на личното пространство от външно въздействие. Очаквам реакциите на всеки, който плува в разваления таратор, само че доста му пречи оня, който се пробва да очисти своя таратор.

Само който не знае и не схваща, не е наясно, че медиите в Русия в последните 15 години имаха такава независимост, каквато нямат и в щатите. Да не приказваме, че от налагането на световната тирания медиите в щатите и Европа напряко цъфнаха от независимост! Така че, безшумно за новите закони на Путин против фейсбук и „свободата“ на словото!!!

Зеленски се пробва да се продаде някъде, през днешния ден щял да приказва пред американския сенат. Какво ще им каже, което да не знам буквално авансово? Оплаква се, че НАТО го изоставили.

Дааа.

Украинският народ послужи за образец на целия свят какво значи да те пази НАТО пред същинска действителна опасност каквато е военната машина на Русия. Стопи се като мартенски сняг на слънце. Сега вървят нови стратегии – Украйна рано или късно ще завоюва тази война. Във военно отношение е невероятно никой да завоюва война против Русия, събудете се! Празни приказки още веднъж приказват британските и американските ръководители за пред стадата си.

Продължавайте да вярвате, че НАТО съществува и ви пази!

Както и с вируса малките екрани са цялостни единствено с едната позиция.

Но ми прави усещане, че към този момент си пробиват място в избрани тотално евроинтегрирани и платени със западни пари медии материали и на другата позиция. И то няма и 10 дни след началото! Казах, че многократно по-бързо ще пристигна разкриването на фалшификациите, операциите и лъжите за протичащото се в Украйна, както и за задачите и желанията на Русия. И тъй като притежателите на всички медии видяха и пробваха в България твърдия камък, в този момент към този момент душат въздуха да заловен смяната напразно, тъй като с вируса си мислеха, че постоянно ще бъде господството на либерал пуделската сметана в медиите. И с цел да не пропуснат момента да се преориентират отрано, носовете им са във въздуха.

Не си научиха урока нашите родни глобалисти!

Колкото повече натискаха с „експерти“ по тв приемниците, толкоз по-малко хора се имунизираха.

И в този момент е по този начин.

Колкото повече Иво Инджев и сие клечи в тв приемниците, толкоз повече обич към Русия пораждат. Как да им се изясни това! Как? Празни кратуни, кухи безгранично.

Колкото повече натискате българина да прави нещо, толкоз повече той прави противоположното. Това в първи клас би трябвало да се учи!

Анастасия Гешева
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР