Централното председателство на македонския коалиционен партньор Дeмократичен съюз за интеграция

...
Централното председателство на македонския коалиционен партньор Дeмократичен съюз за интеграция
Коментари Харесай

Нови проблеми пред управлението в Северна Македония

Централното председателство на македонския съдружен сътрудник Дeмократичен съюз за интеграция (ДСИ) завърши съвещанието си в партийната централа в Мала Речица. Това заяви външният министър Буяр Османи, представен от МИА. Предварителните условия, отправени към тях, са признати, с цел да има промени в Конституцията и започване на договаряния за участие в Европейския съюз (ЕС). Османи сподели, че няколкочасовото съвещание е било отдадено извънредно за това решение.

Той уточни, че на сесията е оценена срещата на премиера Димитър Ковачевски с ръководителя на ВМРО-ДПМНЕ Християн Мицкоски. След това е имало отговор от ДСИ по отношение на настояването на опозицията за сформиране на държавно управление, в което тяхната партия няма да взе участие, като причина за поддръжка на конституционните промени.

ДСИ е подготвен да напусне държавното управление в същия ден, когато конституционните промени влязат в действие, в случай че това е причина опозицията да поддържа конституционните промени, сподели Османи.

Той сподели още, че през днешния ден няма по-голям въпрос от европейското бъдеще на страната и европейското бъдеще на жителите.

Имаме исторически късмет, който, в случай че го пропуснем, сигурно няма да го имаме в идващите 10-20 години. Ето за какво ДСИ, оценявайки този подтик въз основа на достоверна информация, която също показах на сесията на КП и това, което изясни Али Ахмети, взе решение да поддържа такова решение, при което ще поддържа държавно управление без представители в деня, в който влязат в конституционните ремонти са в действие, уточни Османи.

ДСИ споделя, че тяхното председателство желае редом да се организира различен развой.

Това е началото на инспекция и следствие на всички политически партии, като се стартира от президентите до последния партиен функционер, в това число депутати и чиновници, с цел да се приключи тази партийна корист с битката с корупцията. Смятаме, че е доста значим развой да създадем среда за създаване на доверие, тъй че този развой да се реализира по-бързо, уточни Османи.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР