Асен не е гей“ – това признание направи в подкаста

...
Асен не е гей“ – това признание направи в подкаста
Коментари Харесай

Кирил Петков: Асен не е гей /видео/

„ Асен не е гей “ – това самопризнание направи в подкаста на блогъра Любомир Жечев в Youtube съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков. Въпросът за половата ориентировка на някогашния финансов министър не беше заложен, само че Петков неизвестно за какво реши да го обясни: „ Дали си гей или не си, няма неприятно, това си е персонален избор. Какво се случва в твоето семейство, в твоите връзки – това са си персонални истории “.

Съпредседателят на Политическа партия прикани всички, които имат записи за тях, да ги пуснат на следващия ден.

„ Всеки път, когато някой ми е намеквал, че „ Кириле, внимавай, че нещо си там може да се случи “, моят отговор постоянно е бил: „ Моля те, предавай, на който ти споделя, още на следващия ден всичко да изкара. Ама още на следващия ден. Когато няма нещо, от което да се страхуваш. Това е целият номер. Казваш им: „ Пускайте всичко, давайте “. Ако имате видеа – пускайте ги, в случай че имате записи – пускайте ги “, съобщи Кирил Петков.

Той даже насочи апел, като се обърна непосредствено към камерата: „ За всички, които ме гледат и имате скрити записи, скрити страшни работи, пускайте ги на следващия ден. Давайте, не ни е боязън. Не може да ни шантажирате. Всичко пускайте “.

По думите на Петков „ те би трябвало да те заловен през боязън “

„ Ако не те е боязън, спираш да бъдеш хващан “.

А единственото нещо, което могло след това да ти „ създадат “ е „ да те омаскаряват през медии “.

„ Не можаха да ни гепят, да ни купят – едиственото е да пишат по 3000 публикации дневно, на месец, с цел да ни омаскарят – че сме групи, елементарни, а номерът е, че сме свободни “, съобщи още Кирил Петков.

За оповестените записи от уеб страницата „ Афера “ съпредседателят на Политическа партия още веднъж съобщи, че били монтаж, били с неприятно качество, с цел да се манипулират. „ Не съм желал милион и половина, а обясних, че толкоз ни коства акцията. Човекът, с който приказвам, не е Пламен Бобоков, а мой другар “, безапелационен бе Петков./Tribune

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР