Централното отопление остава най-евтиният начин за отопление в Плевен. Според

...
Централното отопление остава най-евтиният начин за отопление в Плевен. Според
Коментари Харесай

Централното топлоснабдяване е предпочитан начин за отопление в Плевен

Централното отопление остава най-евтиният метод за отопление в Плевен. Според изпълнителния шеф на „ Топлофикация-Плевен “ инж. Йордан Василев хората, избрали да се възползват от услугите на сдружението, си подсигуряват улеснение, комфорт и целогодишно прилагане на гореща вода. Той разясни, че Плевен е един от градовете с добре развита топлофикационна мрежа и мощности, които обезпечават доставката на качествено и екологично чисто отопление през зимата.

Инж. Василев съобщи, че лоялните клиентите на топлофикационното сдружението ще получават още по-ниски сметки, тъй като и през новия отоплителен сезон предприятието резервира въведените отстъпки по програмите„ Изряден клиент “ и „ Лоялен клиент “.

Директорът разяснява, че при „ Изряден клиент ” клиентът се получава пределна цена за битово гореща вода в размер до 11,00 лв. с Данък добавена стойност за всеки нужен и регистриран кубик. " Отстъпка „ Лоялен клиент “ се употребява от всички правилни клиенти, заплащащи в период настоящите си отговорности.

 

При тази стратегия, полагащата се отстъпка е в размер на 3% от сумата без Данък добавена стойност, която се начислява при погасяване на фактурата “, съобщи инж. Василев.

 

Той посочи, че при потребление на електронните способи за заплащане, отстъпката ще бъде приспадната от последващо обвързване.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР