Централният защитник на Лудогорец Георги Терзиев говори пред медиите след

...
Централният защитник на Лудогорец Георги Терзиев говори пред медиите след
Коментари Харесай

Терзиев: Лудогорец ще има по-добро лице

Централният бранител на Лудогорец Георги Терзиев приказва пред медиите след завръщането на разградчани от лагера им в Австрия.

„ Свършихме доста работа. Беше тежка подготовка, само че знаехме за какво бяхме отишли там. Нещата, които бяхме запланували, се извършиха на положително равнище. Изиграхме хубави контроли против сложни съперници. Важното е в формалните мачове да покажем какво сме свършили на подготовката “, съобщи Терзиев.

„ Трябва да бъдем по-различни, тъй като всяка година се опитваме да надграждаме. С времето мачовете ще покажат. Надявам се всичко да се получи. Вече минаха към шест месеца от идването на новите футболисти. Вече от доста време работим дружно и считам, че със селекцията, която се направи, Лудогорец ще има още по-добро лице “, добави още той.

„ Постепенно треньорите стартират да ни срещат по-подробно с Шахтьор Солигорск. Имаме още една седмица, в която да почистим дребни елементи. Надявам се за първия мач да бъдем в нужната кондиция. Винаги главната цел и била влизане в групите на Шампионската лига. Ще се постараем тази година да я осъществим, тъй като в последните години нещо ни отбягваше. Имаме действителни шансове. Вече знаем съперниците си и нека да се представим на едно положително равнище и да осъществим задачата си “, сподели бранителят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР