Централният бранител на Реал Мадрид – Давид Алаба, ще бъде

...
Централният бранител на Реал Мадрид – Давид Алаба, ще бъде
Коментари Харесай

Алаба помага на Анчелоти с решаването на ребуса в защита

Централният защитник на Реал Мадрид – Давид Алаба, ще бъде разполагаем за Карло Анчелоти за идния мач на „ лос меренгес “ в Ла Лига против Осасуна вкъщи. 31-годишният австриец пропусна последните две срещи – с Жиора и Наполи, заради проблем в бедрото, който получи против Лас Палмас в края на предишния месец.

Реал Мадрид се връща към уговорките си в Испания, като триумф против Осасуна ще им подсигурява лидерското място преди паузата за национални тимове в средата на октомври. „ Лос бланкос “ има съществени проблеми в отбрана, откакто Едер Милитао е навън за дълго време с контузия в коляното, до момента в който Начо е осъден след червен картон против Жирона.

Именно поради това Антонио Рюдигер остана единственият здрав централен бранител за Анчелоти, само че явно неговият сътрудник в отбранителен проект ще бъде Алаба за идната среща.

Информацията идва от Marca, като изданието написа, че Алаба ще мине спомагателни прегледи в петък преди да бъде взето окончателното решение за неговото включване в игра.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР