Централна Кооперативна Банка отличи по специален начин постиженията на ансамбъла

...
Централна Кооперативна Банка отличи по специален начин постиженията на ансамбъла
Коментари Харесай

ЦКБ награди диамантените момичета за триумфа им и отличното представяне на България пред света през 2021

Централна Кооперативна Банка отличи по специфичен метод достиженията на ансамбъла ни по художествена гимнастика , който завоюва мечтаното за България злато на миналите Олимпийски игри в Токио. За цялостното им чудесно показване през годината банката подари на диамантените ни девойки Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова ваучери за екскурзия по техен избор с туристическа организация Posoka.com.

„ От името на Централна Кооперативна Банка имам удоволствието да изразя благодарността ни към диамантените девойки за  превъзходното им показване на Олимпиадата в Токио, за насладата и гордостта, която с помощта на тях изпитахме като българи. Нашата корпоративна обществена отговорност постоянно е била ориентирана към това да поддържаме българските гении и да им даваме подтик и се надяваме нашият жест да им помогне да реализират още по-големи триумфи “, съобщи ръководителят на работа „ Клиентско обслужване “ към дирекция „ Частно банкиране “ на ЦКБ Томислава Иванова , която връчи на грациите ни ваучерите за екскурзия.

„ Това в действителност е една страхотна изненада. Екипът на банката несъмнено ни уцели с съвършен подарък, тъй като ние доста, доста обичаме да пътуваме “, сподели грацията ни Мадлен Радуканова малко откакто одобри ваучера за екскурзия.

„ Много благодарим за отделеното време, за вниманието. Наистина се почувствахме специфични и въпреки да знаем, че достиженията ни са зарадвали доста хора, този жест ни го припомня “, показа и Лаура Траатс .

е една от водещите банки у нас и разполага с необятно развита клонова и офисна мрежа в цялата страна. Банката има изявена корпоративно обществена отговорност и поддържа голям брой и разнообразни начинания, свързани с развиването на капацитета на младите, повишението на финансовата просвета и разнообразни благотворителни начинания. ЦКБ влага непрекъснато и в възобновяване на услугите си и предложение на нови технологии за сигурност и улеснение за клиентите си. През миналата година банката разшири портфолиото си от услуги и внедри електронните портфейли за цифрово заплащане Гугъл Pay и Apple Pay, които оферират един от най-сигурните способи за бързи заплащания с карта. Повече информация за ЦКБ ще получите на ccbank.bg.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР