Центърът за градска мобилност (ЦГМ) приема документи както на място,

...
Центърът за градска мобилност (ЦГМ) приема документи както на място,
Коментари Харесай

Последни новини за разширяването зоните за платено паркиране в София

Центърът за градска подвижност (ЦГМ) приема документи както на място, по този начин и онлайн за издаването на винетни стикери на живущите в регионите „ Триадица “ и „ Слатина “, които желаят да паркират в новите елементи на зелена зона, които влизат в действие от 4 януари, оповестиха от сдружението.

Платеното паркиране в кварталите "Яворов " и "Иван Вазов " ще набъбне с 1090 места.

В „ Иван Вазов “ то ще се разшири с 880 места на територията, оградена от ул. "Бяла църква " и булевардите "П.Ю.Тодоров ", "България " и "П.Каравелов ". Други 210 места места пък ще бъдат разкрити в "Яворов ". Те ще се намират в карето сред булевардите "Цариградско шосе ", "М. Еминеску ", "Шипченски проход " и ул. "Акад. Людмил Стоянов ".

От ЦГМ предлагат на жителите да не чакат последния миг за приемане на стикери. Част от изискванията за утвърждение при издаване на стикер са: жилището да се употребява единствено за жилищни потребности, претендентът да е с непрекъснат адрес на него и това да е отразено в персоналните му документи, както и адресът му да съответствува с този, който е и в свидетелството за МПС.

Заплащането на винетния стикер става само и единствено след получено утвърждение. Плаща се или на място в офис на ЦГМ, или по банков път.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР