Центърът на волейболния Нефтохимик 2010 (Бургас) Красимир Георгиев, който бе

...
Центърът на волейболния Нефтохимик 2010 (Бургас) Красимир Георгиев, който бе
Коментари Харесай

MVP Краси Георгиев: Мачът с ЦСКА в следващия кръг ще е финал преди финала

Центърът на волейболния Нефтохимик 2010 (Бургас) Красимир Георгиев, който бе разгласен за MVP при безапелационната победа над Марек Юнион Ивкони (Дупница) с 3:0 гейма в мач от 19-ия кръг на Efbet Супер Волей, разяснява след срещата, че срещата с ЦСКА в идващия кръг ще е като край преди финала за тях.
 Нефтохимик отнесе Марек в Дупница и е с 5 точки преднина на върха Нефтохимик отнесе Марек в Дупница и е с 5 точки преднина на върха
“Радвам се, че най-сетне и аз съумях да взема тази премия за Играч на мача. Толкова дълго мечтана! Радвам се, че победихме. Марек са млади момчета, само че видяхме, че в случай че ги оставим да играят волейбол, се оправят сносно. За благополучие, не им дадохме чак толкоз доста благоприятни условия. Може би на моменти ни падаше концентрацията, само че чак огромни компликации не сме имали. Мачът с ЦСКА в идващия кръг ще е край преди финала - ще се реши доколко ще задържим първото място. Символичен мач за мен също. Надявам се да имам хубави страсти - ще играя против тима, където съм израстнал, само че се надявам да победим ", съобщи Краси Георгиев след успеха.
 Атанас Петров: Ако желаеме да създадем нещо огромно, би трябвало да бием всички Атанас Петров: Ако желаеме да създадем нещо огромно, би трябвало да бием всички
Снимки: NVL/Startphoto.bg
 Найден Найденов: Като цяло съм удовлетворен - бориха се момчетата, просто би трябвало време Найден Найденов: Като цяло съм удовлетворен - бориха се момчетата, просто би трябвало време  Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР