Центърът на София отново заприлича на ледена пързалка, а най-лесният

...
Центърът на София отново заприлича на ледена пързалка, а най-лесният
Коментари Харесай

Резил! Васил Терзиев превърна “Витошка” в бяла писта. Софиянци тръгнаха със ски, кънки и шейни

Центърът на София още веднъж замязя на ледена пързалка, а най-лесният метод човек да се придвижи по някои от най-скъпите столични местоположения, е като нахлузи ските, грабне щеките и се пусне по хлъзгавите “коридори ”.

Точно по този начин постъпи градски зевзек, който в цялостна зимна екипировка направи слалом от НДК до “Патриарха ”, а след това продължи в спортно движение със ските по пешеходната част на бул. “Витоша ”, пред смаяните погледи на минувачите.

Логично, решението му за напредване даде нов мотив на софиянци да сипят благословии по адрес на новия кмет Васил Терзиев, съратника му Борис Бонев, както и по всички шефове на “Промяната ”, Демократична България и “Спаси София ”. “Щом най-баровските елементи на града наподобяват на сибирски концлагер, какво остана за крайните квартали? ”, възмути се стара дама, която се държеше за витрините на лъскавите бутици с цел да не се подхлъзне в поледицата. Единствените “чисти ” елементи по жълтите павета бяха естествено стопилите се “петна ”, а диря от професионално машинно ринене нямаше.

Видеото с градския скиор провокира и проливен дъжд от мнения в обществените мрежи. “Сега е моментът да аплайваме за зимна олимпиада! Няма кой да ни спре... ”, “Смеем им се, само че поносим и те се смеят на нас за това! ”, “Като неможе да вървим на Пампорово ни се сбъдна щастието по всяка улица ”, “Евала, по този начин се избавя София ” са единствено дребна част от реакциите на отвратени консуматори.

Пожеланията към най-близките родственици на Васил Терзиев и компания ще си ги спестим от благовъзпитание. Няма да пропуснем обаче новата градска лирика, възпяваща аналогията сред снега и обичаните на Политическа партия бели прахообразни субстанции. “Ех, да беше к0каин - ставам, бате, снегорин ”, написа жител под фотография на столичния кмет.
Други майтапчии пък горещо предложиха новото управление в Голямата община да спре да се “пуска по белите автомагистрали ” и най-накрая да почисти снега и леда, в случай че не желаят самите те да бъдат изринати.

Инфо: crimesbg.com

Тагове: НДК Васил Терзиев Витошка София ски ски писта
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР