Цените на полетите от Русия скочиха до небето след обръщението

...
Цените на полетите от Русия скочиха до небето след обръщението
Коментари Харесай

Полетите от Русия са разпродадени

Цените на полетите от Русия скочиха до небето след обръщението на съветския президент Владимир Путин. Tой прикани за частична готовност за присъединяване във войната против Украйна.

Путин съобщи, че указът е ориентиран към резервисти с подготовка и опит. Руският министър на защитата Сергей Шойгу съобщи, че частичната готовност ще има за цел изпращането на 300 000 спомагателни бойци, само че че тя няма да засегне студентите и наборните бойци на работа сега.

Все още е неразбираемо кои групи ще бъдат наранени, само че в обществените мрежи се появяват известия за хора от цяла Русия, които получават вести за повикване, предава „ Политико “. В резултат на това доста руснаци търсят метод за бягство.

Според съветската медия „ РБК “ директните полети от Москва до страни, които не изискват визи за влизане са разпродадени най-малко до петък.

На уеб страницата на „ Turkish Airlines “ директните полети от Москва до Истанбул са разпродадени до петък. Билетът за съботния полет с дълготрайност коства 173 000 рубли (2 870 евро). Преди изказването на Путин еднопосочният билет струваше към 350 евро.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР