Цените на горивата отново тръгнаха нагоре. Само за седмица дизелът

...
Цените на горивата отново тръгнаха нагоре. Само за седмица дизелът
Коментари Харесай

Лоша новина за цените на горивата

Цените на горивата още веднъж потеглиха нагоре. Само за седмица дизелът и бензинът нарастнаха с 3 стотинки за литър. На този декор страните експортьорки на нефт отложиха решението за увеличение на добива, оповестява bTV.

Цената на суровия нефт доближи най-високите си равнища от четири месеца насам, а това бързо се усеща и у нас. Литър от най-масовия бензин А95 е поскъпнал с към 9 стотинки и сега цената варира сред 1,92 лева и 2,14 лева Поскъпването е реалност и при дизела. За месец цената на литър е скочила с 9 стотинки и варира от малко над 2 лева до 2,34 лева



По-скъпите горива са повече от неприятна вест за Светослав Данев. Занимава се с превоз. Колите му изминават най-малко 3000 километра на месец.

Цената на едро се е вдигнала приблизително с 8-9 стотинки в последните два месеца, пресмятат в една от дребните бензиностанции.

За повишаването способстват лимитираният рандеман и глобите против Иран и Венецуела. Цената на барел недопечен нефт от вид „ Брент ” доближи 67 $, а анализаторите чакат наклонността нагоре да се резервира, само че без шокови равнища.

От Петролната и газова асоциация не се ангажираха с прогноза за цената на дребно у нас – нарастването щяло да е стотинки. По-големият проблем за тях остават разбивките в касовите бележки, които изискват нов програмен продукт.

Антимонополната комисия към този момент се разгласи срещу разбивките, чака се позицията на финансовото министерство.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР