Цените на домашните чехли също скочиха драстично, както и при

...
Цените на домашните чехли също скочиха драстично, както и при
Коментари Харесай

Гадните китайски чехли удариха 40 лева

Цените на домашните чехли също скочиха фрапантно, както и при всички останали артикули на пазара. Макар множеството пантофи да са китайско произвеждане, вид еднодневки, цената им към този момент гони 35-40 лева в магазините, гневят се купувачите.

 

Те се жалват, че няма по какъв начин да намерите даже елементарни домашни чехли на цена под 25 лв.. В същото време всеки е наясно какъв брой некачествена е направата им – освен се протриват елементарно, а и се прокъсват, а подметката им е извънредно нестабилна и ненадеждна.

 

Рядко купувачите биха могли да открият нещо по-прилично, в случай че не посетят някой фирмен магазин, където съответната мрака предлага свои пролетни и есенно-зимни модели, които ненапълно са качествени.

 

В магазините с марката „ Де Фонсека “ и „ Ранърс “, домашните чехли и пантофи са положителни, подметката им е относително постоянна и няма заплаха от елементарно падение. Цените им обаче още веднъж са много високи – варират сред 30 и 35 лв..

В „ Джъмбо “ също се продават десетки типове домашни чехли, а цената им варира сред 10 и 15-17 лева, само че не може да отбележим, че тяхната подметка е извънредно рискова и вероятността да се подхлъзнете в банята е много висока.

 

Трудно бихте намерили такова произведение българско произвеждане, а и те са най-скъпи. Цената им е към 50 лева Същата е и цената на ортопедичните чехли, които хем са комфортни, хем са здравословни за стъпалото.

 

Купувачите са недоволни от обстоятелството, че както е тръгнало, напълно скоро цената на чехлите ще се изравни с тази на обувките и намират това за извънредно неуместно. Освен това е безпричинно да се дадат 40-50 лв. за нещо, което ще се износи за 2-3 месеца.

 

Качеството на чехлите в магазините за левче пък е под всякаква рецензия. Макар да имате опция да си купите пантофи за 10-ина лв., най-добре би било да не поемате този риск.

Инфо: Уикенд

Тагове: чехли китайски чехли ментета поскъпване цени рекордни цени високи цени домашни чехли пантофи
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР