Цената на Porsche 911 GT3 в Съединените Американски Щати е

...
Цената на Porsche 911 GT3 в Съединените Американски Щати е
Коментари Харесай

73 000 долара за тунинг пакет за 911 GT3 от Manthey

Цената на Porsche 911 GT3 в Съединените Американски Щати е към 160 000 щатски $, само че както знаем и още повече при този автомобил, способността за разплащане не е гаранция за придобиването на суперспортната кола.

Също по този начин, както знаем, в света на суперспортните коли, постоянно има поле за спомагателна изява и Manthey-Racing е една от фирмите, които оферират в действителност впечатляващи стратегии за доработка и усъвършенстване на продуктите на марката Porsche.

Едно от най-новите творения на Manthey-Racing, което в този момент доближава и до платежоспособните клиенти в Страната на неограничените благоприятни условия, е пакетът Manthey Performance Kit за 992 911 GT3, който компанията предлага на цена от 57 300 щатски $. Ако желанието е още по-голямо има и комплект специфични олекотени джанти против още 15 500 $.

В Manthey Performance Kit са включени редица усъвършенствания, включително по аеродинамиката, окачването, спирачната система и общото тегло, а крайният резултат е време на Нюрбургринг от 6:55.737 минути, което е с 4.19 секунди по-добро достижение в съпоставяне със " общоприетото " 911 GT3.

За в допълнение успокоение на клиентите, които имат предпочитание за покупка на пакета за своето 911 GT3, от Manthey-Racing оферират опция за 90-минутен тест на представител на автомобила, оборудван с него, в центровете на Porsche (Porsche Experience Center) в Атланта и Лос Анджелис, преди да вземат крайното си решение. Цената за удоволствието е 1675 щатски $.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР