Целият свят счита, че САЩ са извършили атаката, но американските

...
Целият свят счита, че САЩ са извършили атаката, но американските
Коментари Харесай

Американски експерт: САЩ са заподозрени за атаката срещу „Северен поток“

Целият свят смята, че Съединени американски щати са направили офанзивата, само че американските медии мълчат, споделя Джефри Сакс

Течът от газопровода „ Северен поток “ е в центъра на вниманието на интернационалната общественост.

Джефри Сакс, някогашен специфичен консултант на генералния секретар на Организация на обединените нации и професор по стопанска система в Колумбийския университет, в изявление за медии сподели, че евентуалният провинен за инцидента са Съединени американски щати и всички обстоятелства го потвърждават, предава Радио Китай, пише .

Едно от доказателствата са сигналите от радарите, съгласно които американски хеликоптери, които нормално се намират във военната база Гданск в Полша, са обикаляли в региона на теча, сподели Сакс. Освен това по-рано тази година Вашингтон заплаши, че при всички случаи ще постави завършек на „ Северен поток “, а държавният секретар Антъни Блинкън съобщи предишния петък на конференция, че " това също е чудесна опция за Съединени американски щати ".

„ Недопустимо е Западът да споделя всичко това, само че в действителност целият свят смята, че Съединени американски щати са направили офанзивата против тръбопровода. Дори кореспонденти от вестници ми споделиха персонално, че това е правилно. Нашите медии обаче не го оповестяват “, сподели още Сакс.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР