Целият публичен живот на днешния обитател на президенството и претендент

...
Целият публичен живот на днешния обитател на президенството и претендент
Коментари Харесай

Румен Радев 2 в 1 като изборите - лъжец и предател

Целият обществен живот на днешния жител на президенството и кандидат за втори мандат Румен Радев е низ от изменничества. Още от първата му поява пред необятната общност, когато тя научи за неговото битие.

Това стана през към този момент далечната 2015 година, когато тогавашният началник на Военновъздушни сили Румен Радев се появи в кабинета на тогавашния министър председател Бойко Борисов, откакто сутринта подава оставка от поста си.

И от този момент до ден сегашен всяка последваща стъпка на Румен Радев е неистина след неистина и изменничество след изменничество.

1. През 2015 година излъга Борисов, че повода да подаде оставка от шефския пост във Военновъздушни сили е неналичието на ясна вероятност за бойната ни авиация.
свързани новини82663преди 8 часа201192на 18.11.2021
ЛЪЖА! Причината е, че подмолните му кукловоди, най-вероятно от шпионския кръг на ген. Леонид Решетников, стартират да го приготвят за предстоящ кандидат-президент.

2. Тогава Радев дава обещание на Борисов, че няма да се занимава с политическа активност. Борисов му хваща религия.

ПРЕДАТЕЛСТВО! Само 2 месеца по-късно, към този момент през 2016 година, Радев погазва обещанието си пред Борисов и подава оставка, с цел да се захване с политика - кандидатира се за президент.

3. Румен Радев е повдигнат за президент от Българска социалистическа партия и персонално показан от Корнелия Нинова като подобен.

ЛЪЖА! В последна сметка Румен Радев е повдигнат от Инициативен комитет и е подсилен от Българска социалистическа партия, въпреки цялата му акция да прави точно Българска социалистическа партия с целия си мислим и невъобразим запас.
свързани новини117188на 18.11.2021
4. Румен Радев е повдигнат за президент и от АБВ и тогавашният му водач и някогашен президент Георги Първанов персонално го показва като техен претендент.

ПРЕДАТЕЛСТВО! Румен Радев даже не уведомява персонално Георги Първанов и не отвръща на позвъняванията му, когато Българска социалистическа партия афишира, че няма да направи коалиция с АБВ зад неговата кандидатура.

5. Междувременно излиза наяве, че Румен Радев много време е лъгал законната си брачна половинка и майка на двете му деца, живеейки с любовницата си от Военновъздушни сили, за която му се постанова да се ожени по неотложност, откакто го издигат за претендент президент.

6. Румен Радев е определен за президент от голямо болшинство българи с убийствена преднина пред кандидатката на ГЕРБ Цецка Цачева.

ЛЪЖА! Румен Радев е определен за президент с гласовете на Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и на ядосаните представители на тогавашния Реформаторски блок, които с гласуването си натриват носа на Бойко Борисов за прекъснатия от него мандат с тяхно присъединяване.

7. Румен Радев е благодарен на Българска социалистическа партия за избирането му за президент и поддържа положителни връзки с лидерката й Корнелия Нинова.

ПРЕДАТЕЛСТВО! Румен Радев загърбва благодетелките си и влиза в топли подмолни връзки с прилепчивия към всички управряващи кръг на милиардера Иво Прокопиев, на който служи до ден сегашен.

8. Румен Радев не се намесва във вътрешнопартийните връзки на нито една партия.

ЛЪЖА! Румен Радев взе участие в пуническата вътрешнопартийна битка в Българска социалистическа партия, поддържайки директни връзки с алените врагове на Корнелия Нинова и съучаствайки в опитите да бъде изместена от лидерския пост на вътрешнопартийните избори, както и в други червени драми в столетницата. Една от тях е скандалното включване в евролистата на Българска социалистическа партия на чиновниците му от " Дондуков " 2 Иво Христов и Елена Йончева, инсталирани от Радев при Нинова, с цел да станат фронтмени на борбата освен с нея, само че и с Бойко Борисов на европейско равнище.

9. Румен Радев пази националните ползи на България.

ЛЪЖА И ПРЕДАТЕЛСТВО! В кабинета на неговия консултант Илия Милушев са открити документи с квалифицирана информация, излъчени на непознати жители в тайна квартира, поради което съветникът е отведен и арестуван във военното разузнаване и военна прокуратура.

10. Румен Радев води транспарантна политика и се бори с корупцията.

ЛЪЖА! Румен Радев назначава посланици под диктовката на предприемача Пламен Бобоков посредством секретаря на президента по битката с корупцията Пламен Бобоков, който осребрява услугите си посредством брат си, а също по този начин подкрепя назначението на дъщерята на абсурден някогашен митничар в митниците, откакто получава от него обемист " подаръчен плик ".

11. Румен Радев е лице и глас на жителите в битката им против порочното ръководство на ГЕРБ и Бойко Борисов и желае тяхното премахване от властта, подкрепайки уличното неодобрение.

ЛЪЖА! Румен Радев провежда началото на уличните метежи през 2020 година, с цел да отбрани себе си след задържането на съветника му Илия Милушев от военната прокуратура. И се съюзява с към този момент забегналия хазартен необут с 19 обвинявания Васил Божков в офанзивите против държавното управление, като се изрича ласкаво в негова изгода и нападна прокуратурата.

12. Румен Радев организира съвещания за съставянето на държавно управление след постоянните избори на 4 април 2021 година

ЛЪЖА! Румен Радев привиква по обвързване всички политически сили, влезнали в 45-о Народно заседание с твърдото желание държавно управление да няма, с цел да получи цялата власт в страната посредством назначен от него длъжностен кабинет.

13. Румен Радев, тласнат от Корнелия Нинова, обществено декларира, че сред двама им няма спор и че той остава правилен на социалистите.

ЛЪЖА И ПРЕДАТЕЛСТВО! Румен Радев към този момент е завъртял подмолните интриги против Нинова, настойчиво подкопава лидерския й пост посредством вътрешнопартийните и врагове към себе си, в това число и вицепрезидентката Илияна Йотова и към този момент има нов политически любимец - партията на изгряващата звезда на политическия небосвод Слави Трифонов Има Такъв Народ. Включително и като връчва на Нинова два пъти мандати за сформиране на държавно управление, с цел да я унижи, защото всички други са декларирали, че няма да вземат участие в държавно управление с мандата на Българска социалистическа партия.

14. Румен Радев не прави собствен политически план.

ЛЪЖА! Румен Радев прави опит за основаването на собствен политически план още през 2018 година посредством паравоенни формирования на пенсионирани военни и чиновници на някогашната Държавна сигурност, само че се отхвърля поради противоречивата му вероятност и залага на несъмнено - на партията на известния шоумен Слави Трифонов, при който е работила Десислава Радева и са в близки връзки.

15. Румен Радев посредством копоя си Бойко Рашков се бори за почтени и транспарантни избори и срещу пазаруването на гласове.

ЛЪЖА! Румен Радев инспирира приемането на насилственото наложително гласоподаване с машини, доставяни и обгрижвани от една компания, върху които никой различен няма надзор, а гласуването се организира по подобен метод, че никой не може да съпостави действителността с протоколите от машините. Копоят му Рашков не се бори с пазаруването на гласове, а единствено сплашва последователи на две партии - на ГЕРБ и Движение за права и свободи.

16. Румен Радев посредством служебните си държавни управления разкрива чудовищни злоупотреби на ГЕРБ по време на ръководството му.

ЛЪЖА! Правителствата на Румен Радев не са внесли нито един документ за шумно обявяваните злоупотреби в прокуратурата. Де факто разкрития няма, доказателства няма, задържани няма и обвинени няма.

17. Румен Радев желае час по-скорошно сформиране на държавно управление след вторите предварителни парламентарни избори на 11 юли.

ЛЪЖА! Румен Радев желае да продължи едноличното си ръководство до провеждането на президентските избори, за което използв към момента любимците си в лицето на партията на Слави Трифонов, бламирала всевъзможни опити по въпроса, с цел да се проведат избори 2 в 1 - на 14 ноември.

18. Румен Радев изяснява на социалистите, че е " с тях ".

ЛЪЖА И ПРЕДАТЕЛСТВО! Румен Радев от дълго време не се интересува от самите социалисти, а единствено от гласовете им, които могат да му донесат вътрешнопартийните врагове на Корнелия Нинова, поради което е назначил част от тях в служебните си държавни управления, само че след това те ще последват ориста на Нинова. Разлюбил е и досегашните си любимци към Слави и Има Такъв Народ и работи за новия си политически план на двамата си служебни министри Кирил Петков и Асен Василев, с цел да продължи да ръководи еднолично страната посредством тях. Заради това от зла политическа орис към този момент е споходена освен Нинова и Българска социалистическа партия, само че и другите му досегашни сътрудници от Демократична България на Христо Иванов и Атанас Атанасов, част от които към този момент са дали своят вот за него за възмездие на Борисов.

19. Румен Радев съставлява единението на нацията и е страж на Конституцията.

ЛЪЖА! Румен Радев отвори на два пъти страшната рана на разединението на нацията - един път с вдигнатия си пестник и повторно с разпалването на нова етническа омраза. А Конституцията просто я прегази със императивно неразрешеното от нея назначение на двойният жител Кирил Петков за министър в служебния си кабинет. И се трансформира в първия български президент, който наруши остовния закон на страната.

20. Румен Радев пази ползите на България.

ПРЕДАТЕЛСТВО! Румен Радев съобщи България. Води подмолна политика за отдръпване на позицията на страната ни за участието на Северна Македония в Европейски Съюз. И вкара страната в невиждана дипломатическа рецесия, при която поради неговите дейности и дейностите на копоя му Бойко Рашков прилежащата на България Турция и Украйна връчиха нота на страната ни - стъпка преди скъсването на дипломатически отношеия.

ЛЪЖА И ПРЕДАТЕЛСТВО! Румен Радев лъже и предава настойниците си и от Русия, и от Съединени американски щати.

Но това си е напълно за негова сметка, до момента в който всичките му останали неистини и изменничества са за наша и за сметка на България.

Оставяме настрани всички неистини на Румен Радев през тези 5 години - за това, че няма ковид, за овладяната поредна рецесия на болестта, за раздадените допълнителин пари на хората на първа линия в лечебните заведения и Спешна помощ, за обезпечените обезщетения на бизнеса, за преодоляването на ценовата вакханалия и така нататък, и така нататък

След всички тези неистини и изменничества дано оставим настрани и това дали Румен Радев става за президент. Да се попитаме защо въобще става подобен човек. Само за едно - за христоматиен образец какви хора не трябва да ти бъдат другари. Камо ли да ги избираш за президенти.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР