Целият екип на болницата честити празника на отделенията по АГ

...
Целият екип на болницата честити празника на отделенията по АГ
Коментари Харесай

МБАЛ „Бургасмед“: Няма по-благородна кауза от тази да помагаш да се роди нов живот

Целият екип на болничното заведение честити празника на отделенията по АГ и неонатология

Бабинден, 21 януари, е празник със характерна страст в МБАЛ " Бургасмед ".  Денят на родилната помощ е мотив за заслужена горделивост и пожелания за още доста здрави и енергични бебета, които да проплачат в отделението по АГ и да бъдат обгрижвани с деликатност, любов и внимание в Неонатологията.

В приветствието си до екипа на АГ отделението, неговият шеф доктор Владимир Неделковски и старшата акушерка Атанаска Стоева акцентират, че няма по-важна и по-благородна идея от тази да помагаш да се роди нов живот. Те прибавят:

„ Ние сме хората, които поддържаме родилката, с цел да бъде нейната задача сполучлива - раждането на дете.

Бъдете здрави и знайте, че любовта и грижите, които сте подарили остават диря в живота на доста фамилии!

Честит Бабинден! “

Думи на признателност насочат към сътрудниците си и ръководителят на Отделението по неонатология доктор Десислава Йончева и старшата неонатологична акушерка Таня Панайотова:

„ Денят на родилната помощ  е един от най – красивите празници в нашия календар. Той носи вяра, светлина и религия в бъдещето.

Изказваме своята признателност и благодарност към труда на всички наши сътрудници, с помощта на които на бял свят се появява нов живот.

Пожелаваме им да бъдат доста здрави и все по този начин всеотдайни в грижата за най- дребните пациенти! “

Целият екип на „ Бургасмед “ честити празника на отделенията по АГ и неонатология и пожелава на всички акушер-гинеколози, акушерки и неонатолози здраве, благополучие и триумфи, а на пациентките: „ Вяра, вяра, обич и здрави бебенца! “
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР