Царско село привлече холандското крило Родни Антуи, който пристига от

...
Царско село привлече холандското крило Родни Антуи, който пристига от
Коментари Харесай

Царско село с трансферен удар, привлече холандско крило

Царско село притегли холандското крило Родни Антуи, който идва от ФК Волендам. През миналия сезон Антуи е изиграл 28 мача във второто равнище на холандския футбол, като е осъществил 3 гола и има в актива си 4 асистенции. 23-годишният футболист се показва еднообразно добре като във всяка зона на офанзивата, само че множеството от мачовете е играл като ляво крило. Антуи е висок 176 см. Той е роден в Амстердам, само че има ганайски корени.

Кариерата на новото попълнение на Царско село в Утрехт, където прави дебют в елита на Холандия на 19 години. Още във вторият си мач той осъществя надвит гол във вратата на Фейенорд, с който неговият отбор печели с 2:1 гостуването в Ротердам пред близо 43 000 фенове.

През сезон 2016/2017 година Антуи е трансфериран от Утрехт във Волендам, а последните два сезона е корав титуляр в новия си клуб.

Утре Родни Антуи ще направи първа подготовка с новите си съотборници от Царско село. Той дойде в България късно в събота към този момент и бързо се разбра с управлението на новаците. „ Вече анонсирахме, че ще има изненади. Мисля, че Антуи е една от тези изненади. Никола Спасов реши, че този футболист ще се впише в нашата игрова идея. Все отново има добър опит в първото и второто равнище на холандския футбол и ще ни помогне доста. Селекцията при нас към момента не е завършила “, съобщи изпълнителният шеф на Царско село Иво Андреевски, който връчи „ алената “ фланелка на новото попълнение.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР