Царско село е искал да играе домакинството си срещу Левски

...
Царско село е искал да играе домакинството си срещу Левски
Коментари Харесай

Царско село е заплашван преди мача с Левски

Царско село е желал да играе семейството си против Левски на ст. " Славия ", само че е бил застрашен, че в случай че непринудено не се съгласи да играе на " Васил Левски ", то тогава мачът ще бъде разгласен за рисков и отново ще се реалокира на Националния стадион. Това оповестиха " царете ", които обясниха, че в този момент билетите за бранш " Б " ще са 20 лева, а в случай че дуелът бе в " Овча купел ", цената им щеше да бъде 10 лева

" От през днешния ден се пускат в продажба билетите за мача от четвъртия кръг на efbet Лига Царско село – Левски, който ще се играе на 5 август от 21.00 часа на стадион „ Васил Левски “. За срещата ще бъде отворен само бранш „ Б “ на стадиона, като цената на билета за него е 20 лева В бранш „ А “ на Националния стадион ще бъдат допускани единствено формалните лица и посетители, както и представителите на медиите. Билетите са в продажба в мрежата на БестТикетс - бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange и касите на " Арена Армеец ", както и он-лайн на besttickets.bg. В деня на мача билети ще се продават само на касата от към бранш „ Б “ на стадион „ Васил Левски “, която ще отвори в 18.00 ч.

Ръководството на Царско село желае да посочи, че във вчерашния ден направи всичко допустимо срещата да се играе на стадион „ Славия “ като освен това състояние цената на билетите за всички последователи щеше да е с цена 10 лева В последна сметка клубът бе застрашен, че в случай че не съобщи стадион „ Васил Левски “ за домакинство мачът ще бъде избран като рисков и отново ще се играе на Националния стадион, само че няма да бъдат продавани билети в деня на срещата.

При по този начин стеклите се условия управлението на Царско село взе решение и съобщи стадион „ Васил Левски “ за семейството против Левски, с цел да могат последователите да имат опция да закупят пропуски в самия ден на дуела.

Клубът припомня, че всички почитатели са задължени да носят със себе си документ за идентичност. Малолетните и малолетни лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани единствено с пълновръстен компаньон и попълнена от него декларация. На стадиона няма да се позволяват почитатели в нетрезво положение, с оръжия, рискови предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки. Расистките викания и опъването на транспаранти и флагове със неразрешени знаци не са позволени ", написа в известието на новака. От Царско село обаче не оповестиха, от кое място са пристигнали заканите.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР