Царско посрещане получи бизнес дамата Йонка Максимова в двореца Врана.

...
Царско посрещане получи бизнес дамата Йонка Максимова в двореца Врана.
Коментари Харесай

Симеон черпи красива треньорка по езда с чийзкейк

Царско посрещане получи бизнес дамата Йонка Максимова в двореца Врана. Бившата състезателка по конен спорт и притежател на конна база " Макс " в. Нова Загора бе на формален обяд при Симеон Сакскобургготски и неговата брачна половинка доня Маргарита.

В чест на гостенката в менюто беше включен нейният обичан чийзкейк. Максимова, която дава уроци по езда на доста известни българи, е близка другарка на царското семейство и по традиция към този момент 12 години постоянно е канена в резиденцията.

Този път визитата продължи близо два часа, а измежду най-обсъжданите тематики беше завръщането на княгиня Калина и брачният партньор й Китин Муньос в България за непрекъснато.

Максимова и царската щерка, която също е състезателка по конна езда, са доста близки и се срещат постоянно, когато тя е у нас. Синът на някогашната ни шампионка Станислав пък си играе с наследника на Калина - Симеон Хасан. Последната им среща е била в Царска Бистрица в Боровец, по покана на княгинята, където са си играли с часове.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР