Църква беше принудена да заглуши камбаните на часовника си, след

...
Църква беше принудена да заглуши камбаните на часовника си, след
Коментари Харесай

Църквата беше принудена да заглуши камбаните си, след като съветът наложи забрана за шум поради „една жалба“

Църква беше принудена да заглуши камбаните на часовника си, откакто на енорийския съвет беше връчена възбрана за звук, когато „ един селяндур “ се оплака.

Часовникът на църквата Йоан Кръстител в Уитридж, Северен Девън, звънеше на всеки 15 минути повече от 150 години. Но „ динг донг “ стартира, когато притежател на жилище се умори от шума и се оплака на Съвета на Северен Девън – който връчи на енорийския съвет уведомление за понижаване на шума.

Камбаните бяха заглушени, до момента в който всички страни съумеят да реализират помирение. Жителите сътвориха петиция Change.org, която събра 356 подписа за два дни. И в петък, след повече от два месеца мъртвило, камбаните още веднъж бяха включени - само че единствено денем. Благодарение на ново устройство за заглушаване на шума на стойност £2000, камбаните звънят единствено на всеки 15 минути до 23:00 ч. - преди да стартират още веднъж в 7 сутринта.

Джаки Харви, ръководител на енорийския съвет на Witheridge, сподели: „ Бяхме сервирани уведомление за понижение и нямаше начи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР