тряскащите кадри на госпожицата бяха споделени в инстаграма ѝ, а

...
тряскащите кадри на госпожицата бяха споделени в инстаграма ѝ, а
Коментари Харесай

БГ барби с нова интервенция, вижте как изглежда след 32-рата вливка

тряскащите фрагменти на госпожицата бяха споделени в инстаграма ѝ, а какво се случва с устните ѝ за следващ път, към този момент не е толкоз забавно

Момичето, което безусловно втрещи света с изцепките си, си откри мотив още веднъж да шашне аудиторията. 32-ата инжекция на барбито Андреа към този момент е реалност, а “феновете ” ѝ бяха известени напълно уместно. Стряскащите фрагменти на госпожицата бяха споделени в инстаграма ѝ, а какво се случва с устните ѝ за следващ път, към този момент не е толкоз забавно.

Амбициите на обилната госпожица да уголемява устните си до безспир, вземат застрашителни размери. Иванова няма нищо общо с дамата, която е била преди, и на процедура джуките са ѝ най-малкият проблем. Откъдето и да надзърнеш, тя не наподобява на нещо, с което естествено бихме привикнали.

Предколедната ѝ акция дава обещание да не бъде последна. Според “хубавицата ” идващият сходен опит ще се случи след Нова година. Освен напомпаните устни Андреа съумяла да пипне и брадичката си, с цел да стане сякаш по-оформена и заострена. Цялостната ѝ визия, несъмнено, може да видите сами. Да стискаме палци, че най-малко тя е удовлетворена от сериозните си вложения в посока на хубостта. Както се споделя, показа за хубост има всевъзможни. За средностатистическия човек напъните ѝ да наподобява атрактивно, бият на кухо в пространството. Ще забележим какво ще е ситуацията и през новата година!
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР