Трябваше да отменят наказанието ни, както при други отбори. Така

...
Трябваше да отменят наказанието ни, както при други отбори. Така
Коментари Харесай

Стоилов: Трябваше да отменят наказанието ни, както при други отбори

Трябваше да анулират наказването ни, както при други тимове. Така разяснява решението на Апелативната комисия към Българския футболен съюз старши треньорът на Левски Станимир Стоилов след успеха на „ сините “ над Берое с 1:0 като посетител в финален мач от 12-ия кръг на Първа лига .
Станимир Стоилов.
Припомняме, че АК към БФС заседава по случая с физиотерапевта на ЦСКА Иван Христов, който бе уцелен с димка от трибуните по време на Вечното дерби. Първоначално Дисциплинарната комисия лиши Левски от аудитория в мача с Ботев Пд, само че след това понижи наказването на „ сините “, като за срещата с „ жълто-черните “ в събота ще бъде затворен единствено бранш А на стадион „ Георги Аспарухов “. „ Не, не съм удовлетворен. След като споделят, че няма потвърдена щета на лицето, трябваше да анулират наказването, както при други тимове “, показа Мъри.

Относно дуела в Стара Загора, той бе безапелационен, че тимът е играл под равнището си и не е бил задоволително нападателен в офанзива и отбрана . „ Труден мач. Доволен съм от успеха. Отборът се показа под това, което чаках. Не бяхме нападателни в офанзива и отбрана. Играхме толкоз, едвам спечелим. Искам повече динамичност, експанзия и да отбележим втори гол. Трябва да играем много по-добре. Нямахме задоволително живец. Просто играхме, с цел да вземем трите точки. Трябваше да натиснем по-агресивно и да отбележим втори гол “.

„ В линията на отбраната се справихме добре. В офанзива не успяхме да лишаваме топката по-агресивно. Очаквам да играем добре против Ботев пред нашата аудитория. Левски би трябвало да играе на равнище. Имаме време, с цел да си подобрим и динамичността, и всичко. Ноа стартира да тренира, ще забележим по кое време ще вземе присъединяване. На този стадий бранителите се оправят на равнище ", добави още наставникът. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР