Очакванията ми са за различен мач след треньорската смяна в

...
Очакванията ми са за различен мач след треньорската смяна в
Коментари Харесай

Костов: Очакванията ми са за различен мач след треньорската смяна в ЦСКА

Очакванията ми са за друг мач след треньорската промяна в ЦСКА. Това съобщи наставникът на Левски Николай Костов преди 163-то издание на Вечното дерби сред „ сини “ и „ червени “, съобщи кореспондент на БГНЕС. Двубоят на Националния стадион „ Васил Левски “ е на следващия ден, 27 април, от 16:15 часа.


„ Очакванията ми са мачът да е друг, защото си смениха треньора. Ние нямахме доста база за съпоставяне. Мачът с Берое беше доста значим за нас, не едвам вземем три точки, едвам се успокоят нашите играчи. Допускахме неточности. Имаше напрежение, тъй като бяхме подлагани на доста рецензии, може би и с право “, стартира Костов.

„ Сега имаме други цели, преследваме три точки, с цел да побеждаваме и да забележим до каква степен можем да стигнем. Имаме по-големи очаквания, тъй като групата се запълни. Асен Митков не е подготвен за 90 минути, имаме по-големи очаквания, тъй като имаме двете остриета Марин Петков и Фабио Лима “, добави той във връзка с вариантите си на фланга, откакто и двамата въпросни футболисти отсъстваха от тима при предходния конфликт на 7 април, изгубен от Левски с 0:2.

Относно вратарския пост, Костов съобщи: „ На вратата ще бъде Пламен Андреев. Менталното му положение ще го забележим на следващия ден, задължен е да покаже темперамент. Ще бъде непростимо да има психически терзания. Трябва да покаже, че е възмъжал, тъй като му гласуваме доверие. Аз имам вяра в него. Искрено се надявам Фабио Лима да изиграе най-малко 70-80 минути на положително равнище “, добави експертът и във връзка с бразилското крило.

Наставникът на „ сините “ призна, че клубът има интерес към вратаря на Локомотив Пд Динко Хоркаш, който разтрогна контракта си с „ черно-белите “. „ Много искахме Динко Хоркаш, направихме връзка с него и сътрудниците му, само че не знам до каква степен са стигнали договарянията “.

„ Влязохме в плейофните мачове, през целия шампионат сме с чувството за неправда, не сме плакали, не сме се оплаквали, гледали сме да сме по-търпеливи и се надяваме със промяната на управлението на БФС да се промени това чувство “, приключи Костов във връзка с новото ръководство на футболния съюз. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР