Трябва внимателно да бъдат одитирани машините, включително с участието на

...
Трябва внимателно да бъдат одитирани машините, включително с участието на
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Касирането на изборите не е казус и такова няма да има

Трябва деликатно да бъдат одитирани машините , в това число с присъединяване на жители и публицисти, с цел да сме сигурни, че всичко е направено както би трябвало, сподели пред БНР Мартин Димитров от „ Демократична България “.
Тази Централна изборна комисия прави всичко допустимо да вкара машинно гласоподаване, въпросът е дали ще стигнат машините, означи Димитров в предаването „ Преди всички “. Според него машините, с които разполага ЦИК, ще покрият секциите в страната .

4 хиляди лв. е била цената на една машина при предходната покупка,, разясни Мартин Димитров във връзка изискванията на „ Сиела Норма “ и прекратената социална поръчка за доставка на нови машини. Светът е мощно конкурентен и никой не би трябвало да се възползва от късите периоди, с цел да желае сходни цени, счита той. 

Мартин Димитров вижда вероятен излаз от обстановката в междуправителствено съглашение за потребление на машини от друга страна.

Проблемът идва и от това, че през годините бяха единствено наемани машини за гласоподаване “, съобщи Димитров. По думите му, в случай че са били закупувани тези машини, в този момент нямаше да сме в тази обстановка.

Касирането на изборите не е проблем и такова няма да има , акцентира той.

За президентските избори проблем няма да има, тъй като има задоволително време, съобщи още Мартин Димитров.

Той изрази убеденост, че държавно управление след вота на 11 юли ще бъде определено, тъй като не би трябвало доста дълго страната да остава със длъжностен кабинет .

Цялото изявление слушайте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР