Трябва да видим реформи веднага. Няма време, много бързо трябва

...
Трябва да видим реформи веднага. Няма време, много бързо трябва
Коментари Харесай

ЧЕРВЕНИ ВОЙНИ! Антон Кутев: Корнелия Нинова е нещо като туморно образувание за БСП

Трябва да забележим промени незабавно. Няма време, доста бързо би трябвало да се влезе в смяната. Вече няма 4-годишни мандати. Къси са периодите, би трябвало да има резултати, не обещания. Това съобщи пред TV+ Антон Кутев, някогашен представител на служебното държавно управление и някогашен народен представител от Българска социалистическа партия.

Той насочи и други апели към новото съдружно болшинство, свързани с ограниченията в образованието и за оправянето с бедността. " За държавното управление има един доста сериозен проблем - по какъв начин ще доживее до септември, тъй като тогава ще има финансов запас. Трябва доста незабавно да се подхващат ограничения. Всичките ни очаквания за смяна стартират лека-полека да ерозират. Март-април ще има съществено съмнение към държавното управление ", сподели Кутев.

По думите му Корнелия Нинова " нещо като туморно образувание за Българска социалистическа партия " и предвижда, че даже да не завоюва изборите за водач на партията, тя ще ги подправи.

" Затова може да се появят нови планове и всичките ще вземат от Българска социалистическа партия ", добави той и обрисува апокалиптична картина при положение, че Нинова остане отпред на социалистите.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР