Трябва да спазим срока за закона за енергетиката и ветото.

...
Трябва да спазим срока за закона за енергетиката и ветото.
Коментари Харесай

Борисов побесня: Премиерът и президентът невинни, а само Мария Габриел им е виновна

Трябва да спазим периода за закона за енергетиката и ветото. Не виждам никакъв проблем да бъде отхвърлено в петък. Този закон е значим за заплащанията.
След обнародването му във вторник, „ Лукойл “ ще би трябвало да заплаща тези прословути 73 стотинки на литър. Тази дерогация дава преимущество пред другите в Европа. Бензинът и дизелът би трябвало да са по-евтини за българите. Но българите имаме доста къса памет “, сподели Бойко Борисов във Варна.
Попитан дали автомагистрала „ Хемус ” ще се дострои, водачът на ГЕРБ отговори, че, в случай че партията му не бъде определена, това няма да се случи.
„ Всеки ден се пита за „ Хемус “, а за изхарчения половин милиард за зимно разчистване? То зима нямаше. Ние като нация не се развиваме. Само се топим. За донос да се дават пари? Това е връщане на държавна сигурност и то публично. Ако бяхме го предложили ние…
Парите за „ Хемус “ са изхарчени, автомагистралата няма да бъде издигната. Тези пари, които ние спестихме и оставихме “, съобщи той.
Лидерът на ГЕРБ попита журналистка, дали кара кола. Отговорът беше негативен.
„ Като не карате кола, да ви създадат по 10 лв. бензина “, отсече той.
Магистралите
Радев от кое място знае по какъв начин се строят автомагистрали, като в никакъв случай не са строители други, с изключение на нас? Така отговори Борисов на обвиняването на президента. По-рано в сряда Румен Радев съобщи, че както са строили автомагистралите, по този начин ще изградят и 7-и блок на АЕЦ „ Козлодуй ” – на мрачно.
„ Парламентът е взел решение е 7-и и 8-и реактор. Приветствам това, което е направило през днешния ден държавното управление. Сумата 500 млн. е дребна, би трябвало да е милиард и половина и да се стартира построяването на тази мощ. Трябва да се направи обособена строителна компания, която да обслужва целия този развой – това е милиарден план.
Той е в БЕХ, на ярко, определен от държавното управление. Това продължава да държи България и българите на нуклеарната карта на Европа ”, счита Борисов.
„ Ако желаят градовете да замязят на страната през последните три години, дано да не гласоподават за ГЕРБ “, добави Борисов, по отношение на идните локални избори.
Той се ядоса на следващ въпрос, обвързван с Мария Габриел и това дали тя е отговорна за обстановката с Шенген.
„ Мария Габриел им е отговорна? Представяте ли си по мое време да имаше подобен въпрос, аз да съм почтен, моя министър да е отговорен “, отсече водачът на ГЕРБ и пое към залата, където ще бъдат показани претендентите за кмет на ГЕРБ във област Варна.
„ Премиерът и президентът почтени, а единствено един министър отговорен. Денков направи всичко за Шенген. Отиде, изясни какъв брой се стараем “, върна се на тематиката Борисов пред своите гласоподаватели.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР