„Трябва да се научим от Съединението, че е време да

...
„Трябва да се научим от Съединението, че е време да
Коментари Харесай

Радев: Съединението показа, че сме способни да постигаме големи цели


„ Трябва да се научим от Съединението, че е време да излекуваме всички наши комплекси за политическа неизбежност. Защото точно Българското Съединение - този несравним акт, най-величествен в нашата история, когато съумяваме сами, без външна поддръжка или насила, ние с единната воля на целия български народ, с държавничекса зрялост и политическа мъдрост по един съвсем анемичен метод своята огромна национална цел “. Това съобщи пред публицисти президентът Румен Радев, който е на публично посещаване в Раковски във връзка 136 години от Съединението на България.

„ Затова споделям, че би трябвало да излекуваме своите комплекси за политическа неизбежност, тъй като точно Съединението сподели, че ние сме способни да реализираме огромни цели. Време е да го създадем и през днешния ден ", добави президентът.

Първо, би трябвало да се одобри бюджета, тъй като не можем да оставим българите без актуализацията, сподели Радев в отговор на въпрос какво ще прави, откакто Българска социалистическа партия върнат мандата на следващия ден.

Ще поканя тази седмица ЦИК, с цел да сме сигурни, че можем да проведем избори 2 в 1 с машинен избор. Трябва да организираме две акции, два избора, с цел да могат българските жители да упражнят почтено и свободно своят избор, посочи той.

Президентът още един път акцентира, че чака Народното събрание да одобри актуализацията на бюджета. Темата за служебното държавно управление не е на дневен ред, чакат депутатите да свършат своята работа.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР