Трябва да има публично изявление на президента, че смята процедурата

...
Трябва да има публично изявление на президента, че смята процедурата
Коментари Харесай

Христо Иванов: Да не тласкаме страната към нови избори


Трябва да има обществено изказване на президента, че счита процедурата с първия мандат за несполучливо завършена. Това счита съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов.

С нас никой нищо не е обсъждал, ние сме имали свои разисквания, само че институционално не е имало никакви разисквания с нас. Сега чакам да научим какво си показват сътрудниците, сподели още той във връзка какво ще се случи оттук-тататък.

Иванов прикани да се направи всичко допустимо да има работещо държавно управление, а да не се тласка страната към нови избори.

" Ние дадохме формула, която е изцяло допустима, просто изисква сътрудниците от Има Такъв Народ да схванат, че би трябвало да има диалози, би трябвало да има договаряния, ненормалните, както се прави в Народното събрание. Все още се надявам, че здравият разсъдък ще надделее там ", съобщи Христо Иванов. Според него, " в случай че не се осъществя третият мандат, Конституцията го споделя - избори. Но не трябва да тласкаме страната, през днешния ден има над 800 души инфектирани ", подсети още Христо Иванов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР