Трябва да има избори по най-бързия възможен начин, защото държавата

...
Трябва да има избори по най-бързия възможен начин, защото държавата
Коментари Харесай

Добрев: Газ няма! И тази бомба ще избухне по време на служебния кабинет

" Трябва да има избори по най-бързия вероятен метод, тъй като страната се намира в безпорядък ", съобщи в " Панорама " депутатът от ГЕРБ – Съюз на демократичните сили Делян Добрев. В момента, в който президентът ни връчи мандат за сформиране на държавно управление, ще го върнем ", добави Добрев.

По думите му е значимо хората да кажат своята воля и да се откри непоклатимост.

" Дори и в съпротива успяхме да създадем не малко неща – да вземем за пример обезщетенията за скъпия ток на бизнеса са напълно с помощта на ГЕРБ. Почти всички в Народното събрание поддържаха нашето предложение и сложихме таван на цената на бизнеса за тока от 250 лева, което е спирачка за инфлацията ", добави Делян Добрев.

Той разясни, че инфлацията в България е два пъти по-висока, в сравнение с в Европейския съюз.

" 8% е инфлацията в Европа, 16% е при нас. 4,5% е растежът на стопанската система в България за първото тримесечие на тази година, междинното в Европа е 5,2. А страни, с които ние се съпоставяме, имат 8-9-10% растеж на стопанската система. Инфлацията ни е най-висока, икономическият напредък – минимален. За това се усещат небогати хората ", сподели още Делян Добрев.

Той насочи обвинявания към ръководещите, че са създали по този начин, че скоро ще има сериозна рецесия с газа.

" Газ няма. Знаете ли какво ще стане? Накрая президентът ще сърба попарата. Знаете ли за какво? Защото тази бомба ще избухне по време на служебния кабинет. И по тази причина президентът пита и споделя да си довършат проекта и да си създадат законодателство ", сподели той.

Тук водещият на предаването Бойко Василев възкликна: " Ще ме разплачете. Защитавате президента ли? "

" Ами да ви кажа почтено, жалост ми е за него. Знаете ли какво се случва, в случай че свърши газът през август ", сподели Добрев.

" Да го бяхте довели вие този азерски газ ", отговори водещият, а Добрев съобщи: " Ами кой го докара. Още Георги Първанов подписа единия милиард, след това ние подписахме по кое време ще пристигна, по какъв начин ще пристигна ".

" И остана на хартия ", включи се Даниел Лорер от " Продължаваме промяната "

" Г-н Лорер вашият изобщо не пристигна. Вие завъртяхте крана, но той даже несъмнено не е обвързван с газа. Той не е приключен ", отбрани се Добрев.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР