Трудно изпитание очащва 16-те участника във възродилото се тази вечер

...
Трудно изпитание очащва 16-те участника във възродилото се тази вечер
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Боряна Баташова първа гърми от Денсинг старс?

Трудно тестване очащва 16-те участника във възродилото се довечера шоу " Денсинг Старс ", което събра над 1 милион фенове пред екраните. Те би трябвало да премерят сили в четири танца - ча-ча, самба, валс и фокстрот. Звездата в първата двойка е Виктор Стоянов, първият ерген на България. Той към този момент призна, че не може да танцува, само че неговата партньорка Мария е на мнение, че Виктор се оправя отлично.



В шоуто грее Боряна Баташова, вдовица на артиста Андрей Баташов. Тя разгласи, че желае още веднъж да се омъжи. „ В първия сезон на предаването взе участие брачният партньор ми Андрей. Венчахме се по време на фотосите. И в този момент, когато съм сама и зная, че шоуто ми носи шанс, кой знае... ", сподели тя, очевидно с вярата в предаването да срещне нов мъж и да мине пак под венчилото. 

В „ Денсинг старс " Боряна загря паркета с ча-ча-ча дружно с колегата си Калоян. Журито не посрещна изключително въодушевено танца им. Обяви ги за безредни, несинхронни и им даде много ниски оценки. Най-вероянтно те ще са първата отпаднала двойка довечера, предвиждат фенове. Едва ли публиката ще ги поддържа, при съществуването на надалеч по-зрелищни участници.

Напрежението в Боряна и останалите суперзвезди е голямо, тъй като след минути една от двойките ще напусне. Линиите за гласоподаване остават отворени.

Още за пилотното издание на шоуто четете,, и
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР