Трудно е, докато още си под влиянието на шоуто, което

...
Трудно е, докато още си под влиянието на шоуто, което
Коментари Харесай

Торнадо от Калифорния отнесе София

Трудно е, до момента в който още си под въздействието на шоуто, което направиха Five Finger Death Punch и Megadeth в София, да си представиш, че нещо сходно може да се случи още веднъж, освен това единствено десетина дни по-късно.

Оказа се, че може, а този път основни герои бяха други две американски банди Papa Roach и Hollywood Undead. Залата също беше друга - „ Универсиада “, само че уредникът си е същият – Sofia Music Enterprises.

И двете банди са добре познати у нас, защото гостуваха за повторно в страната ни. Очаквано, залата се пръскаше по шевовете, което нямаше по какъв начин да не зарадва и третия участник – Ice Nine Kills. Момчета от Бостън си свършиха чудесно работата, само че същинският ваучър започна с Hollywood Undead, които още с появяването си безусловно взривиха залата. Бандата от Лос Анджелис предложи някои части от новия си албум “New Empire, Vol.1 ”, които бяха комбинирани с създалите ги световноизвестни „ Unded ”, “Everywhere I Go ”, “Bullet ”, “California Dreaming ” и други Продължилият към час сет приключи с „ Hear Me Now ”, а бандата изрично разгласи, че публиката в София няма конкуренция за №1 в турнето им.

Това беше доказано и от Papa Roach, които се качиха на сцената към 30 минути по-късно. При първото си идване у нас Джейкъби Шадикс и компания, които също са от Калифорния, свириха в Бургас през 2016 година Сега бе ред и на София да усети силата на това торнадо, в което се трансформира бандата, когато свири наживо. На представянето на групата не се отрази фактът, че басистът Тобин Есперанс е със счупена ръка и се наложи мястото му да бъде заето от брат му Антъни.

Началото беше с “Dead Cells ”, след което последваха „ I Suffer Well ” и “Blood Brothers ”, с цел да се стигне до взривяващото „ Between Angels и Insects ”, което публиката изпя сама. 

Самият Шадикс не спря и за секунда, като в един миг хвърли защитата в суматоха, тъй като слезе в публиката. Сетът продължи с познати остарели части и песни от последния албум “Who Do You Trust? ” Не се мина и без „ Scars ”, която е отдадена на всички хора, борещи се с тежки интервали и мрачни мигове от живота си. Беше отдадена и респект на умрелия Кийт Флинт от Profugy, с паметното “Firestarter ”.

А финалът на шоуто бе умопомрачителен. Публиката безусловно подивя на именитото „ Last Resort ”, което преди време изстреля Papa Roach към върха, което беше последвано от „ Born Tо Greatness ”. И всичко това пристигна дружно с едно обезщание, обещано от Джейкъби, който съобщи: „ София, идваме за първи път тук, само че сигурно няма да е финален, тъй като вие сте невероятни “.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР