Трудно би било да отречем, че франчайзът Бързи и яростни“

...
Трудно би било да отречем, че франчайзът Бързи и яростни“
Коментари Харесай

Не всички състезания могат да бъдат спечелени: „Бързи и яростни 10“ (кино предложение)

Трудно би било да отречем, че франчайзът „ Бързи и гневни “ е международна сензация повече от две десетилетия, като всеки нов филм надгражда предходния, печели нови и нови почитатели и генерира високи упования за идващото, изпълнено с адреналин преживяване пред огромния екран.

Поредицата стартира от местни улични надпревари и стигна до кражби и световен шпионаж, само че в нито един миг не загърби главните си тематики и детайли – бързите коли, вълнуващия екшън, възприятието за дълг, свободата и несъмнено, фамилията.

Всичко това, само че и доста повече могат да чакат почитателите и от „ Бързи и гневни 10 “, който дава началото на последната глава от епичната сага, в която Доминик Торето (Вин Дизел) и фамилията му се изправят против най-страшния и безсъвестен съперник досега.

Поглед към спиращия дъха екшън и трагичните събития, в чиито център е колоритният изверг Данте Рейес (Джейсън Момоа), ни дава новият филмов откъс на кино лентата, който ни хвърля право в центъра на действието и ни убеждава, че този май, с изключение на да затягаме коланите, би трябвало да си приготвим и кърпички, тъй като следва нещо колкото избухливо, толкоз и прочувствено.

В продължение на доста задачи, когато всички шансове са били против тях, Дом и екипът му са надхитрявали и надвивали всеки съперник, застанал на пътя им. Сега обаче те се изправят против нещо друго - от сенките на предишното изплува ужасяваща опасност, която е движена единствено и само от желанието за кърваво възмездие – опасност, която е твърдо решена да унищожи всичко, което Дом обича.     

Връщаме лентата пет кино лентата обратно и си припомняме по какъв начин в „ Бързи и гневни 5 “ Дом и компания отстраняват страховития бразилски наркобос Ернан Рейес и унищожават империята му в Рио де Жанейро. Това, което те не знаят, е, че синът на Рейес Данте става очевидец на всичко и прекарва идващите 12 години в съставянето на проект по какъв начин да накара Дом да заплати най-високата цена за действието си. Данте разпръсква фамилията на Дом от Лос Анджелис до катакомбите на Рим, от Бразилия до Лондон и от Прага до Антарктика. Изграждат се нови и непредвидени съюзи, а остарели съперници още веднъж излизат на сцената. Всичко обаче се трансформира, когато Дом открива, че 8-годишният му наследник е най-голямата цел на отмъщението на Данте.  

Режисьор на „ Бързи и гневни 10 “ е Луи Летерие, а сюжетът е дело на Джъстин Лин, Зак Дийн и Дан Мазеао, по облици, основани от Гари Скот Томпсън. Продуценти са Нийл Х. Мориц, Вин Дизел, Джъстин Лин, Джеф Кришенбаум и Саматна Винсент.

В основните функции се завръщат Вин Дизел, Мишел Родригес, Тайрийз Гибсън, Крис „ Лудакрис “ Джаксън, Джордана Брустър, Натали Еманюел, Джейсън Стейтъм, Сун Канг, Джон Сина, Скот Истууд, Шарлийз Терън и Хелън Мирън, а измежду новите попълнения са Джейсън Момоа, Бри Ларсън, Алън Ричсън и Рита Морено.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР