Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на

...
Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на
Коментари Харесай

5 неща на bTV Спорт, които да направите днес

Трудни времена са. Хората са затворени по къщите, душите на множеството са свити. И не се знае до по кое време. В миг като този взехме решение да ви сервира по малко светлина всеки ден. Кръстихме ги 5 неща , тъкмо от толкоз имате потребност, с цел да се усмихнете и да ви стане по-леко на сърцето. Някои ги знаете, други сте ги не запомнили, а трети откровено ще ви развеселят!

Научете:

Ако имаше футболен вид на шоуто " По-по-най ", най-вероятно Неймар щеше да завоюва премията в него. Той е по-атрактивен от множеството си сътрудници, по-непокорен и най-скъп. Все отново 222 млн. евро са си 222 млн. евро и от " Пари Сен Жермен " не ги пожалиха, с цел да да привлекат бразилеца.

Снимка: EPA

Въпреки че имаме възприятието, че преди да премине във френската столица, той цялостен живот е играл в компанията на Лионел Меси и Луис Суарес в " Барселона ", не би трябвало да забравяме, че Неймар прави ужасно показване в първия си професионален отбор - бразилския " Сантос ".

Всъщност той вкарва своя гол номер 100 в професионалната си кариера точно там. При това на рождения си ден ! На 5 февруари 2012 година Неймар си подарява попадение във вратата на " Палмейрас " - тъкмо в деня, в който навършва 20 години!



Прочетете:

Преди по-малко от година невероятната Ивет Лалова още веднъж ни накара да се гордеем с нейните достижения на пистата . Тя приключи на влиятелното седмо място на финала на 200 м по време на международното състезание по лека атлетика в Доха.

Именно това накара Димитър Тасев да се разрови обратно във времето и да ви напомни още две вдъхновяващи истории от пистата . За непримиримия дух на Уилма Рудолф и Ана-Фиделия Кирот четете тук:
Горещ попътен вятър Духът на две велики атлетки дава кураж на Ивет в нейното 14-годишно надпреварване със ориста
Забавлявайте се в интернет:

Призоваваме ви да станете от дивана и да спортувате! Правят го всички ваши любимци!

Прави го и Евдокия Попадинова - определена за най-хубава футболистка на България в последните 4 години. Тя не стопира да демонстрира, че може да ви... скрие топката и да си я качи на врата, до момента в който е с главата надолу ... Просто вижте:



Тествайте знанията си:

Първите олимпийски игри в модерната история се организират през 1896 година в Атина . В тях вземат участие спортисти от 14 страни, включително и България. Дисциплините са 9 - битка, гимнастика, лека атлетика, повдигане на тежести, пукотевица, фехтовка, колоездене, плуване и... Кой различен спорт?



Кой от тези спортове попада в програмата на олимпийските игри през 1986 година? Гласувай Резултати

Гледайте:

Нали не сте не запомнили времето, когато футболът ни носеше неповторима страст ? То отново ще пристигна!

А дотогава припомнете си достижението на една красива дама, която живее за футбола . Ивета Банкова-Стоянова е първата българка, която е била пратеник на мач от груповата фаза на Шампионската лига . С нея ви среща Валери Генов:
Първата българка, пратеник на мач от Шампионската лига (ВИДЕО) Футболът е нейният свят и специалност
bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР