Трудни години, трусове във властта, бърза смяна на правителства, временни

...
Трудни години, трусове във властта, бърза смяна на правителства, временни
Коментари Харесай

Топ астроложката Алена с прогноза за 2022 г: Продължаваме да затъваме. Новата коалиция ще роди запъртък, който ще вмирисва държавата и ще насажда страх и несигурност

Трудни години, земетресения във властта, бърза промяна на държавни управления, краткотрайни кабинети, партии в изолираност и треторазредни политически сили на власт, рецесии и напрежение. Накъде ще поеме страната ни през идната 2022 година попитахме топ астроложката Светлана Тилкова - Алена.

- България минава през сложни години, сменят се държавно управление след държавно управление, все краткотрайни, стопанската система върви надолу, коронавирусът ни мъчи. Докога ще я караме по този начин?

- Разтълкувала съм планетарните конфигурации за пътя и развиването на България и обществото до 2030 година още през лятото на 2020 година с вярата, че болшинството най-малко поради мъничкия си личен интерес, този който не надскача прага на дома му и подпетените трандафори до бърсалката, ще избере верния път лишаващ го от премеждия и неволи. Тогава опциите бяха три и имаше задоволително време да изберем вярната. Типично за българина, като сборен облик, той избра на 4 април 2021 година примамливият и сякаш водещ към светлото бъдеще път, който обаче е неверният.
В края на 2020 г написах, че в случай че бяхме спазили повелята на Уран за 2020 година, Меркурий щеше да ни възнагради богато през 2021-а, само че сами проиграхме възможностите си. Поради тази причина 2021 година се очерта по-тежка, проблематична с опция за политически безпорядък, експанзия, прояви на ненавист и принуждение и опълчване на огромни групи хора, сложна, по-трудна от миналата, само че и време на напредък и строеж, в случай че разсъдъка надделее над страстта и омразата.
Колкото и да е ненавиждан Борисов и ГЕРБ, в случай че ръководството им се беше запазило, с всичките му голям брой дефекти, страната щеше да върви напред и нагоре и в действително време щяхме да се доближим до междинния за Европа стандарт.
Властта се смени и ни чакат девет години на отрицателна смяна с непосредствен небосвод за смяна към положително през 2023 г, с реален през 2026 г и с най-далечен през 2030 година. Такива са астрологичните обстоятелства. Без страсти.
свързани новини140974на 26.12.20219023на 25.12.2021
Вече вървим по отрицателния път и бързата смяна е невъзможна, а и към този момент никой не я желае. Държавата не е глухарче подмятано от вятъра, в противен случай, можем да я оприличим на най-тежък задокеански лайнер. Много време и пространство му е нужно да промени посоката. Тъй че изборът е изработен, народа в ината си и безпаметната си ненавист и към себе си даже, избра страданието. А дали неговият ухилен притежател ще се споделя Петков, Иванов, Василев няма никакво значение. Все едно страната се движи по автомагистрала. Пропуснеш отбивката, а до идната има най-малко 50 километра, и след това още толкоз назад или търсиш дълги заобиколни пътища. Правилната отбивка я пропуснахме умишлено на 4 април.
През 2022 година продължаваме в същото русло. През цялата година ще бъдем подвластни на промени, постоянно непредвидени, само че и не малко провокирани от нас самите, от разтърсвания в политическия живот, от развръзка на спорове до започване на нови. След последните парламентарни и президентски избори омразата сред хората добива крайни размери. Притеснителното е, че се спотаява, само че продължава да се натрупа, което значи експлоадиране в недалечно време, в случай че нещо не изпусне напрежението. В дома на публичните контакти в хороскопа на България още през януари водят война три планети, водещи до ерес в връзките поради продължаващото нападателно и унищожително опълчване на поколенията.
Пред нас е трета подред сложна година, от девет вероятни.

Коронавирусът ще ни мъчи до момента в който омразата към живота и почитта към гибелта, изповядвана като че ли като загадка вяра, от болшинството българи не вземе толкоз животи, че антиваксърите да се стресират и притеснят за личния си животец. И защото това е дълъг и сложен интуитивно умствен развой, допускам, че когато имунизирането стане наложително в Европейския съюз, тогава и смъртността от коронавирус у нас ще намалее.
Ако въпросът е по принцип, ще напомня какво бях написала октомври предходната година – допуснем ли трета вълна през януари и четвърта след средата на лятото 2021-а, никакви астрологични прогнози няма да са вероятни. Оставяме се на Съдбата и в очакване вирусът да отслабне и последователно да се трансформира в сезонен грип, в случай че му позволим, тъй като инфектираните са доста, а смъртността неприемливо повишена. И това към този момент се случва – в действителност сме в ръцете на Съдбата, само че не знаем на коя – Добрата или Злата.

- Нови „ спасители” в този момент са на мода. Ще съумеят ли да ни спасят най-малко малко или продължаваме да затъваме и през 2022 година?

- Продължаваме да затъваме, до момента в който някои си имат вяра, че летят нагоре, към свободата и Слънцето. Колкото по отвисоко паднат, толкоз повече ще ги боли. А спасителите в България бързо излизат от мода, което е добре. Лошото е, че невежият човек, кадърен да разсъждава само посредством страстите си, постоянно търси избавител и когато в страната, както е в България, незнанието е болшинство, спасителите никнат като гъби и все доста дават обещание. Ако новото държавно управление извърши единствено 10% от обещаното, може да се радва на триумф.

Планетарните разположения са ясни и с отрицателен небосвод до 2023-а, 2026-а, 2030-а! Не можем чудодейно да излезем от руслото, в което сами избрахме да живеем, само че и с малко компютърни изборни операции и без морални скрупули, че министър ръководителят е потвърден закононарушител, което в естествените общества автоматизирано го изхвърля от политиката. В България обаче такива хора ни лягат на сърцето, като че ли са комити наказващи националните изедници. А сякаш живеем в 21 век.
Поне до 2030 година България ще продължи да бъде на последно място по витален стандарт в Европа и на първо по смъртност, в случай че инстинкта за самозапазване на суверена не пожелае смяна.

- Коалицията, която се напъва да ни ръководи, сред леви и десни, което е едно политическо опозоряване на правилата, дали е благословена да ни изведе на нов път и дали ще успее да устои и след март 2022, за когато анализатори сочат, че ще има нови избори?

- Напъва се е мека дума. Ще се роди запъртък, който ще умирисва страната и ще насажда боязън и неустановеност в обществото най-малко четири месеца. На база астрологичните заложби мога да кажа, че хората в тази коалиция са в непрекъснато опълчване между тях, някои от тях даже се ненавиждат, само че един път ги сплотява далаверата, която на не малко от тях ще изпълни джобовете, законно несъмнено, и за внуците им да остане. Втори път, страхът от вероятността ГЕРБ и Борисов да се върнат на власт към този момент държи слепнали тези безусловно несъвместими посред им субекти. Страхът им от Борисов очевидно е доста огромен, тъй като в случай че бяха чели астрологичните ми тълкувания щяха да знаят, че още по време на митингите през лятото на 2020 година написах, че Борисов загуби властта и след постоянните избори, нищо че ГЕРБ ще бъде първа политическа мощ, няма да сформира държавно управление.

Съдбата и планетите не са благословили този човешки тюрлюгювеч от личностни несъвестимости да стори нещо друго с изключение на да задълбочи проблемите на страната. На най-малко три от обединенията им е безразлично положително или зло ще сторят на народа. Важното е да бъде угодно на тях и на тези, които им дърпат конците. А народът е несъответстващ, стои жалко и гледа, тарикатски има вяра, че е в предпазеното стадо, при верния овчар, само че както постоянно, образци в историята колкото щеш, пастира дава курбан от личното си стадо, не от непознатото. Страданието ще е за суверена.

Неастрологично отъждествявам тази псевдо коалиция на орел, рак, щука и къртица. Единственото, което ги сплотява е седящият в каруцата и подръпващ им юздите. Лошо е, че в каруцата като че ли са повече от един хванали юздите и както демонстрира присъщ появил се аспект в астрологичната карта на държавното управление, Радев е единствено човек на индивида прикрит в непроницаемото задкулисие. Кой е този човек, планетите няма по какъв начин да кажат. Сигурна съм, че новото болшинство в Народното събрание желае да излъчи устойчиво държавно управление с небосвод от четири години, както и съм сигурна, че има доста виновни хора на министерските постове, както и други излъчващи равнодушие и некомпетентност, само че по този начин е при обединенията, с цел да има поддръжка. Хоризонта на ръководството на държавното управление на Петков като първа астрологична вероятност може да е единствено четири месеца. Ако не стане ясно кой е скритият кукловод, държавното управление може и да има по-дълъг живот и да се получи както по времето на царя и Национална движение „Симеон Втори". Симеон Втори беше министър-председател, само че различен управляваше страната.

- Начело на страната във всевъзможен проект и непременно от много време към този момент е Румен Радев. Някои нарекоха тази власт " съсредоточена в едни ръце тирания ". Как ще протече вторият мандат на Радев, ще се задълбочи ли чувството или ще стъпи на нова основа?

- След манипулираните парламентарни избори през ноември внезапно омразата и анархистично изразяваното противоречие и митинги измежду хората започнаха да се спотаяват уплашени от протичащото се в България. След 30 години живот в анарходемокрация поколенията живели преди 1989 г започнаха да осъзнават, че като че ли се връща времето на репресии за критикуващите аргументирано получилите властта, която обаче и по времето на Тодор Живков не беше толкоз безочливо безочлива и демонстрираща ненаказуемост, даже когато с делата си престъпва законите.
Преди месец в астрологичната си прогноза за президентските избори написах, че двойката Радев – Йотова имат действителен късмет за победа, който обаче не им е обезпечен. Затова са изборните машини, с чиято операция двойката може да завоюва още на първи тур. Пропуснат ли момента операциите на втория тур ще са прекомерно рисковани и успеха няма да е за тях. Написах, че в случай че Радев завоюва, тъй като в България юмрукът се избира пред интелекта, ни чака застой, рецесия, боязън, реваншизъм най-малко до края на 2026 г и опит страната да поеме в нова посока. Народът гласоподава за юмрука, така че самичък избра да страда. Годишният хороскоп също го удостоверява - предстоят ни 365 дни, в които редът и хармонията ще бъдат принудително налагани от малцинството по отношение на болшинството.
Тук ще отворя скоба. Бях написала, че пропуснат ли момента с операцията, успеха няма да е за тях. За Герджиков – Митева написах, че имат астрологичен късмет на втори тур да завоюват, само че не сами, а благодарение на рамото, което ще ги поддържа. Такива са обстоятелствата. Лошото е, че два дни преди вота, в звездната карта на Герджиков, поддръжката се трансформира в изменничество, което беше невероятно да стане публично притежание. И тук е забавния миг, по какъв начин се пробваха да ми срутен престижа като астролог. Въпреки че успеха на Радев беше астрологично ясна още на първия тур, хората към него си разрешиха да го пратят на втори тур с ясното схващане, че ще завоюва, в случай че би трябвало и малко с компютърни операции, само че видиш ли прогнозата на ще е неверна. Да не й се има вяра. Рискът се оказа дребен, даже никакъв, макар огромния залог. Е, повторно подобен късмет няма да имат, а всичко което съм пресметнала астрологично е реалност, макар експлицитното ми конкретизиране, че до момента в който има гласоподаване с машини всеки избор ще е манипулиран и астрологичните прогнози се обезсмислят. И все пак моите са точни, даже когато в интернет уеб сайтове ги цитират половинчато и изборно.

А тайната фантазия на Радев, съгласно мен, е да бъде Путин на Балканите. Което обаче ще си остане фантазия поради неналичието даже на теоретични допирни точки сред интелектите на двамата държавни глави.

Като астролог постоянно съм била безпристрастна и би трябвало да кажа, че, макар изборните операции на предзидентските избори, Радев си заслужи мандата, поради безусловно несъответстващото политическо държание и решения на ГЕРБ.
Радев е добър образец по какъв начин от изцяло обречена позиция за спечелването на втори мандат на третата година след ръководството си, каквито бяха астрологичните заложби, без да прави нищо друго от предходните години, стартира да натрупа утвърждение поради напълно неправилното държание на ГЕРБ по време на митингите и по-късно. Тогава, през октомври 2020 г написах, че Борисов към този момент е опаковал подаръка на Радев – втория му мандат. Дали ще му го връчи зависи от дейностите на ГЕРБ на изборите на 4 април. След тези избори написах, че Борисов и панделка на подаръка на Радев е вързал и чака единствено президентските избори, с цел да му го сервира. Поднесе му го! С жертвената кандидатура на проф. Герджиков, ГЕРБ повториха грешката си от 2016 г с тогавашният си претендент Цецка Цачева. Тъжната истина е, че ГЕРБ и Борисов подариха мандата на Радев. Трудни години предстоят на България и народа.

- ГЕРБ в изолираност – докога партията на Борисов, която въпреки всичко е втора политическа мощ, ще стои в профил като изгонено дете?

- Ще стои до тогава, до момента в който спре да бъде на думи съпротива, а в делата да е поддръжка и укривател на Радев.
Вече трета година пиша, че обществото в България е в положение на тиха, безкръвна революция. Война, това беше и астрологичната дума на 2021 година. Обратно на всякаква логичност ГЕРБ избра да поддържа претендент за президент интелектуалец, обединител, омиротворител. По време на война се биеш, не омиротворяваш. Дори и без изборни операции, Радев получи поддръжката на ГЕРБ за втори мандат.
Борисов дига пушилка до Бога срещу Радев, само че в действителност демонстрира държание като че ли са в един тим. И не са нужни астрологични калкулации, с цел да бъде осъзната тази престореност при Борисов, която не съм уверена, че може да бъде върната в полето на естествените му астрологични заложби.
В ГЕРБ към този момент се оформят течения и се раждат пристрастия към един или различен предстоящ любимец, някои от тях и не допускат, че част от хората на върха на партията гледат на Борисов като на минало, което и като астрологични калкулации е близо до действителността, не на мига, само че скоро.
Споменът за съграденото по време на ръководството на Борисов няма скоро да изтлее. Дай, Боже, партията скоро да излезе от вътрешната си рецесия и се трансформира в нападателна съпротива, възползваща се от всички законови средства. Ако не трансформират държанието си ориста на ГЕРБ се обрисува да бъде като на Българска социалистическа партия, в която има непрекъснат спад, до момента в който върхушката в партията обслужваше водача си Корнелия Нинова.

- Българска социалистическа партия е в цялостен крах. Ще удържи ли Корнелия Нинова поста или новият й правоприемник се задава на хоризонта?

- Нейният правоприемник бързо след избирането й за водач на Българска социалистическа партия напролет на 2016 г се появи на хоризонта, има го, само че е мираж без форма и наличие, един социалистически Годо. Нямам нищо срещу Корнелия Нинова, само че човек роден на нейната дата не може да управлява печелившо или победно компания, партия, организация, тъй като на нея и е отредено постоянно второто място. Такива са номерологичните дадености. Първото място я води към неуспех, както и предвожданата от нея партия. Поради тази причина, още от този момент пиша, че сривът на Българска социалистическа партия е съдбоносен и думите ми от дълго време са факт.
Някъде отпреди три години астрологичните аспекти недвусмислено разкриват, че Българска социалистическа партия е използвана от президента. Доживяхме госпожа Нинова да изрече същите думи и удостовери астрологичното ми пояснение след последните предварителни избори.
В астрологична прогноза от средата на октомври написах, че „ Като астрологично пресмятане Българска социалистическа партия имат шанса да бъдат втори на изборите, само че каква част от техните гласове ще бъдат пренасочени към „ почтените “, не може да бъде астрологично изчислено. Предупреждавам, в случай че се окажат в позиция позволяваща им договаряния за съдружно държавно управление, не трябва да се обвързват с протестните партии, още по-малко с " Продължаваме Промяната ", тъй като по този начин ще предизвестят недалечния още по огромен срив на Българска социалистическа партия. “ Е, Корнелия Нинова към този момент е вицепремиер на „ смяната “. Ще се наложи не след дълго да изпие следващата горчива чаша на срутен престиж.
Машинното манипулиране на гласовете лиши съществено количество гласове от Българска социалистическа партия и ги пренасочи към Политическа партия, а преди този момент към „ ИТН “. Българска социалистическа партия е по ощетена даже от ГЕРБ, само че не стачкуват от партията по отношение на изборните операции. Бих определила обстановката като абстрактен и умствен мазохизъм. На тези избори Българска социалистическа партия има едвам 10.21 % дали своят вот, 26 депутати, най-ниския резултат за последните 30 години, партията се раздира от проблеми, Нинова театрално подава оставка, за която едва ли някой има вяра, че ще бъде призната. Президента Радев ги жигосва при посещаване в Народното събрание - „ Вие тук всички сте от статуквото, а на открито, на площада е смяната “ и ненадейно от статукво за изчегъртване Българска социалистическа партия се прероди в девствена одеждa за смяна. И това в случай че не е очеваден образец, че в политиката морал няма, а душевната нечистоплътност е стопанин на политиците, кое друго би могло да е?
Корнелия Нинова безусловно унищожи Българска социалистическа партия, само че откакто получи министерска власт, годината й на световна смяна, в която навлиза на рождения си ден пред януари 2022 за нея персонално ще бъде на световна позитивна смяна формираща живота й толкоз години през идващите девет, колкото месеца на власт е актуалното държавно управление.

- Ако наследникът й се появи, ще успее ли да удържи партията и да обърне наклонността към стабилизиране на електората?

- Зависи от наследника. По времето на президента Плевнелиев, наивно вярвайки в разсъдъка на българина, бях уверена, че след него следва скок нагоре. А то какво се получи. Президентът Плевнелиев е неосъществим връх, истински Еверест, по отношение на сегашния ни президент. И с Българска социалистическа партия ще е същото. Възход или още по-голям срив, обслужващ само върхушката на партията ще дефинира хипотетичният предстоящ водач на Българска социалистическа партия.
Има хора в партията с лидерски качества, които имат персонални хороскопи от мен, само че не съм сигурна, че Българска социалистическа партия се е сринала чак до изпадане от Народното събрание, с цел да си изберат да ги води най-хубавото от техните редици.

На България е нужна мощна Българска социалистическа партия, както Движение за права и свободи, както ГЕРБ. Колкото по-силна е една партия с опит, обичаи и даже идейна платформа, толкоз по-рядко ще се пръкват партии еднодневки като „ България без цензура “, „ РЗС “, „ ИТН “, „ Продължаваме промяната “, които все играят ролята на спасители, само че общото при тях е, че ползата клати феса и зад високопарните си лозунги и обещания множеството от тях прикриват зависимостта си от някого и нещо. Мигар забравихме мартенската клетва на Слави Трифонов, единствено дето кръв за спектакъл не си пусна, че партията му с ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, които са партии на статуквото, няма да се коалира. „ Могъл да си го татуира, само че било жалко. “ Ей това е дума на самостоятелен политик, рече, отсече и след 10 месеца се отметна. Кой ли дръпна конците на тази марионетка, че за него Българска социалистическа партия към този момент не е статукво, а се прероди като част от новия строеж на България?

- Каква ще бъде 2022 за българите? Какво ще ги посъветвате за идната година?

- Венера, планетата на любовта, на обичта сред хората, на брака и фамилията, на благотворителността, на устрема към естетика в връзките, на изкуството и красивото в живота, в хората, в природата и във Вселената, само че най-много в душевността на рационалните същества, населяващи планетата Земя, е властелинът на годината в комбиниране с осцилация 6, притежател на непоклатимост, равновесие и най-важното – орисваща ни да пожънем това, което сме посели в предходните години, а то не е позитивно. Посели сме бурени, радваме се на плевели, изсмукващи градивната сила на обществото ни.
Настоящата година на Венера повтаря като осцилация и планета шеф политически и стопански спешната 2013 година
Венера ни учи и орисва на умеенето да ценим собствеността – персоналната и духовната, да почитаме сътрудниците си – интимни и настоятелен, като одобряваме техните качества и право на мнение, с цел да сме си взаимно потребни. Не е изключено макар отрицателното завещание от миналата година и в най-коравосърдечните хора, склонни към експанзия и закононарушения, към кармична отплата с цената на физическо принуждение и гибел, най-накрая да се появи предпочитание да поддържат връзка с близък си.
Ще се стремим да даряваме любов и да бъдем обичани. Най-важният въпрос, чийто отговор ще получим едвам в края на годината, е дали ще ни бъде разрешено, даже и да желаеме, да бъдем добротворци, тъй като Доброто побеждава мъчно и постепенно. Предстоят ни 365 дни, в които редът и хармонията ще бъдат принудително налагани от малцинството по отношение на болшинството.
Единствено от нас зависи да успеем да осъзнаем какви неточности сме допускали до момента и да помислим по какъв начин да ги изправим, само че не с блага непознати, а с старания свои. Да се отдадем на обич, на благотворителност, на добротворство. Да осъзнаем, че сме длъжни да щадим земята си, която ни храни и ни дава заслон да живеем, творим и се развиваме.
Като алена нишка през цялата година ще ни съпровождат мощно изразените материални потребности и стремежи. Годината на любовта и хармонията този път е и година на меркантилността, далаверите и грабежа. Думи и каузи са подчинени на мисли за пари, по-често за лесни пари.
През цялата година е засилен стремежът към красивото, хармонията и разбирателството, само че предизвестявам да владеем страстите и възприятията си, с цел да не си печелим врагове, демонстриращи лицемерно другарство, които дълго ще ни вредят, до момента в който ни се кълнат във честност. Характерно за годината на Венера е изобилието на сватби, както и стабилизацията на връзките освен при щастливите и хармонични фамилии, а и при проблематичните. Ще се родят доста деца.
И както постоянно ви споделям – не мразете. Омразата пази, любовта санкционира. Колкото повече ненавиждаме някого, толкоз повече го пазиме. Напразно хабим сили и сила да ненавиждаме, товарейки в допълнение така и така нелекото си всекидневие. Мнозина от ненавист се разболяват нелечимо и ненавиждат окаяната си орис.
Напразно укоряваме Вселената и Създателя и сме подготвени да отречем съществуването на Съзиданието, тъй като, видите ли, някой не получавал своето заслужено наказване съгласно неписаните закони на публичния морал. Казвам ви, всяко деяние има своето време за противопоставяне.
Хора, не мразете! Аз не ненавиждам никого, без значение, че ден не минава без някой да не ме обиди, уязви, да опита да ме унижи, тъй като неприязънта му към мен поради хороскопите ми по този начин му диктува.
Обичайте и прощавайте! Аз прощавам от сърце и душа, колкото и да съм засегната, и по този начин разрешавам на Кармата да накаже заслужилия.
Сивата лента на вашата омразата е бронята, която не разрешава съгрешилият да търпи естествените си санкции.
Любовта санкционира, омразата пази!

Светлана Тилкова-Алена е приключила интернационалните стопански връзки и икономическа публицистика във ВИИ „ Карл Маркс - в този момент УНСС. Дълги години е
практикувала специалността у нас и в чужбина. Изучава номерология от 1971 година, а астрология от 1977 година При двумесечния си престой в Япония в науката я вкарва
японски астролог. В интервала 1983-1984 година учи постоянно астрология и психоанализа в Съединени американски щати – Ню Йорк, когато за първи път среща своята учителка Линда
Гудман. През 1993 Линда Гудман й слага задачата да продължи проучванията си и да развива науката номерология и по-специално кармичната номерология и
кармичната астрология. Автор е на 77 книги и повече от 234 хиляди хороскопи.
Създател и създател на сп. „ Кармичният кръг “ излизащо всеки месец от януари 2001 година.
От 26 ноември 1999 година е единствената българка член на Германския съюз на астролозитe DAV.
От 8 август 2006 година е член на Международната астрологична асоциация ISAR, а от 2015 година е член и на Американския астрологичен съюз.
На 26 януари 2010 година с решение на Германският астрологичен съюз, е определена да оглави българският филиал на Германският астрологичен съюз и да бъде негов
ръководител.
Книгата й „ Универсалната матрица на Питагор “ излезе на немски език през октомври 2019 година.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР