Труден е този март за посрещане, но пък ни се

...
Труден е този март за посрещане, но пък ни се
Коментари Харесай

15 стайлинг идеи, които със сигурност ще пробваме през март

Труден е този март за посрещане, само че пък ни се желае да ни донесе вяра и с нея да внесем повече цвят и топлота към себе си. Особено когато на прага ни чака нов сезон, по-слънчев, по-топъл и толкоз предстоящ. И даже в този момент да не ви е до нови покупки, сме сигурни, че имате страхотни находки в си, които са очаквали тъкмо този месец, с цел да бъдат разходени.

И ние ще ви вдъхновим с малко street style стайлинг хрумвания от миналите Седмици на модата, които можете да пробвате през идващите седмици. Време, в което най-сетне се надяваме да се разделим с дебелите якета (е, няма да е в първите дни на март очевидно), с цел да посегнем към обичания си тренчкот. И в случай че той е от, то може да сте сигурни, че сте в крайник с най-малко една от най-актуалните трендове.

Широк панталон с елек в същия десен е другата композиция, която ще виждаме все по-често и която е извънредно изискана за работните дни, като под елека може да сложите тениска или риза и блейзър от горната страна. Но пък за някое вечерно събитие можете да сте единствено по елек, панталон и високи токчета. Доста секси, нали?

Бомбър якето е другата връхна дреха, която се завърна на стилната сцена, като измежду моделите се открояват обемните кройки и ярките. И като споменахме цветове, то те ще бъдат на всички места. Ярки, пастелни и изключително под формата на костюми. На аксесоари също!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР