Тропическата буря Нейт приближава Мексиканския залив. Очаква се до часове

...
Тропическата буря Нейт приближава Мексиканския залив. Очаква се до часове
Коментари Харесай

Тропическата буря Нейт приближава Мексиканския залив

Тропическата стихия " Нейт " доближава Мексиканския залив. Очаква се до часове стихията ще набере мощност и ще се трансформира в вихър.

 © Българска телеграфна агенция / AP Photo / Moises Castillo
Заради " Нейт " служащите от 66 нефтени платформи в залива са евакуирани. Евакуирани са и пет от работещите сега там сонди, а 11 са преместени от пътя на бурята. Вчера предизвестие за вихър беше издадено за елементи от щата Луизиана, в това число Ню Орлиънс, и границата сред щатите Алабама и Флорида.

В Ню Орлиънс е въведен полицейски час. Очаква се ветрове със скорост над 100 км/ч. Има заплаха от спиране на електричеството. " Нейт " ще нахлуе и със съществено количество превалявания, по-ниските месата в града към този момент са евакуирани.
Мич Ландриу, кмет на Ню Орлиънс: Националната метеорологична работа разгласи, че " Нейт " леко се е изместил на изток, издадено е предизвестие за вихър със мощ напразно към 80 км/ч. Очаква се " Нейт " да бушува в Мексиканския залив, от тропическа стихия да се трансформира в вихър и да стигне до крайбрежията на Луизиана в събота вечер, след което още веднъж да отслабне. Както към този момент споделих, оповестеното през вчерашния ден изключително състояние в града остава, работата продължава и ви убеждавам, че сме добре готови.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР