Трогателната история на младо израелско семейство разтърси света. Родителите на

...
Трогателната история на младо израелско семейство разтърси света. Родителите на
Коментари Харесай

Обичта е сила: родители жертваха живота си, за да спасят 10-месечните си близнаци от ужаса на Хамас

Трогателната история на младо израелско семейство раздруса света. Родителите на 10-месечни близнаци са ги избавили от трагична орис след терористичното нахлуване на " Хамас ", само че самите те са починали, защитавайки децата си.

30-годишните Итай и Хадар Бердичевски са имали единствено няколко секунди, с цел да реагират, когато въоръжени терористи нахлуват в дома им, осъзнавайки, че те и двете им бебета може би няма да оцелеят.

Itay and Hadar Berdichevsky hid their 10-month-old twins in a hidden shelter as Hamas terrorists were trying to brake into their home.

They were both murdered.

Their children were found alive by Israeli soldiers 12 hours later
— Visegrád 24 (@visegrad24)
Ужасените родители съумяват да скрият 10-месечните си близнаци в скрито помещение единствено мигове преди терористи от " Хамас " да нахлуят в дома им.

Итай и Хадар самоуверено са се изправили против терористите и са се били с тях, само че за жал са изгубили живота си.

Чудото се случва, когато бойци от израелската войска откриват двете деца живи в скривалището, повече от 12 часа, откакто техните родители герои са жертвали живота си, с цел да ги предпазят.



Адар и Итай са служили в израелската войска като офицери и са държали оръжие вкъщи, показват локални медии. Те съумели да скрият бебетата си в така наречен маммад – особено помещение за сигурност, изисквано от израелското държавно управление във всички нови здания, и се върнали, с цел да отвлекат вниманието на бойците от децата.

" Успели са да скрият бебетата и са се били с терористите, нахлули в дома им ", написа в Twitter израелският дипломат в Колумбия Гали Даган. " Били с абрутално убити, а децата им са били сами над 12 часа. Представете си ужаса. Двама ужасени родителя, които се пробват да спасят живота на децата си. Деца, които в този момент са сираци. Трябва да помним тези герои. "

Itay y Hadar Berdichevsky, de 30 años.

Escondieron a sus hijos gemelos de 10 meses en el refugio mientras terroristas se infiltraban en su casa.

Itay y Hadar fueron asesinados brutalmente tras luchar con valentía contra los terroristas.

Los bebés se quedaron solos por más de…
— Embajador Gali Dagan (@galida12)
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР