Тризначките Вяра, Надежда и Любов напират за фризьорки в Лондон.

...
Тризначките Вяра, Надежда и Любов напират за фризьорки в Лондон.
Коментари Харесай

Тризначките напират за фризьорки в Лондон

Тризначките Вяра, Надежда и Любов напират за фризьорки в Лондон. Триото от Благоевград емигрира в английската столица, откакто ги осъдиха да платят десетки хиляди левове, оповестява Телеграф.

Шармантните русокоски са се амбицирали да открият фризьорски салон, в който да привлекат доста клиенти със своята чудатост и професионализъм. Засега обаче те не са се разбързали да работят, а обикалят магазините в многомилионната столица.

Също по този начин не поставят особени старания да учат британски език, а чакат да го проговорят от самосебе си. Тризначките също по този начин споделят, че всички се обръщат след тях по улиците на Лондон.

В профилите си във Facebook сестрите се заричат повече да не стъпват в България. И пускат бисер след бисер, добавя изданието.

"В Лондон като си хубав — 300 паунда повече ", написа една от тризначките. "Понякога е добре да се обърне каруцата, с цел да видиш какъв брой идиоти си качил на нея”, написа друга.

Най-лаконична за себе си е Любов Станчева, която дава следното определение на своята персона.

"Марка: Жена. Модел: Единствена. Начин на приложимост: Пипай я нежно. Странични резултати: На моменти откача”.

Вероятната причина за бягството на тризначките от България, е фактът, че са наказани да заплащат хиляди левове в родния Благоевград. Майка им Люба Станчева бе наказана да заплати 3089 лева наем за двата общински жилището, които населява.

Това е сумата за интервала от ноември 2013 до 2016, дружно с лихвите. Преди време две от трите фурии пък бяха наказани да платят и 5 бона на продуцента Нико Тупарев, който упрекнаха в трафик на дами, като обявиха, че желал да ги трансформира в девойки на повикване.

Благоевградският лихвар Шаляфо пък запорира и лиши колата на Надежда, за невърнат заем. Но парите не стигнаха, с цел да покрият заема и лихвите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР