Тристранните преговори за директивата за определяне на престъпните деяния и

...
Тристранните преговори за директивата за определяне на престъпните деяния и
Коментари Харесай

Провалиха се преговорите за директива срещу нарушаването на санкциите в ЕС

Тристранните договаряния за директивата за установяване на незаконните действия и налагането на санкции за нарушение на глобите на Европейски Съюз се провалиха, оповестиха от Европейския парламент.

Триалогът се водеше сред евродепутатите, страните членки (Съвета) на Европейски Съюз и Европейската комисия.

Екологичен потенциал счита, че нарушаването на глобите би трябвало да бъде криминализирано, използването им да бъде усъвършенствано, а така наречен forum shopping – пренасочването на каузи към комфортни съдилища в по-слаби национални системи, би трябвало да бъде прекъснато. Криминализирането на избягването на глобите е от значително значение и за конфискуването на замразени активи.

Директивата би трябвало да бъде утвърдена допустимо най-бързо, безапелационни са евродепутатите.

„ Всеки изминал ден подкрепя военните старания на Владимир Путин. Ефективността на санкционния режим на Европейски Съюз е съществено подкопана от разнородните правни системи и от особеното и едва използване “, се споделя в.

От Екологичен потенциал акцентират, че глобени лица към момента могат да пътуват, учат, почиват и живеят в Европейски Съюз. Компании могат да въртят относително необезпокоявано бизнеса си. Огромни суми пари към момента се движат свободни и влизат във военната хазна на Кремъл.

По тази причина Екологичен потенциал приканва Съвета да премисли позицията си и да възобнови договарянията допустимо най-скоро. Парламентът е подготвен да ги продължи и да откри единодушие по най-важните въпроси.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР