Тринайсет години след първия си Икар“, актьорът Симеон Владов може

...
Тринайсет години след първия си Икар“, актьорът Симеон Владов може
Коментари Харесай

Симеон Владов взе втори „Икар“ след като дублира 6 роли в един филм


Тринайсет години след първия си „ Икар “, артистът Симеон Владов може да се гордее с втора премия, получени тази година в категорията „ Златен глас “, този път за всички функции на Еди Мърфи в „ Смахнатият професор “.

„ През миналите 13 години, с изключение на с озвучаване на филми, започнах интензивно да се занимавам с спектакъл и музика, към този момент протоколирам и аудиокниги “, сподели пред Радио София артистът.

В двете елементи на кино лентата „ Смахнатият професор “ Еди Мърфи играе по няколко функции, в това число и женски, тъй че предизвикването за Симеон Владов явно е било огромно. И той се е справил превъзходно.

С сътрудници са коментирали, че може би на американския комедиант му е било по-лесно, тъй като са го обличали и снимали роля по роля, до момента в който дублажът е течал от роля в роля – 6 персонажа.

„ Никога не съм мислил да се отхвърлям от специалността, колкото и да ни е било мъчно. Направил съм всичко допустимо да развъртвам дарбите си, да си изкарвам хляба с тях, да се занимавам с това, което обичам “, уточни Симеон Владов.

В момента той приготвя трета ария от плана „ Пеещи актьори “ на Игор Марковски, този път в дует с различен „ златен глас “ – Гергана Стоянова, по стихове на Павел Матев.
Чуйте диалога на Гергана Пейкова.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР