Тринайсет години по-късно на бял свят излезе авторът на един

...
Тринайсет години по-късно на бял свят излезе авторът на един
Коментари Харесай

Разкриха кой размаза пица по лицето на Сър Алекс

Тринайсет години по-късно на бял свят излезе създателят на един сериозен скандал, обвързван с парче пица и наименуван на Острова „ Пицагейт “.

Скандалът с пицата избухна в тунела на „ Олд Трафорд “ след един популярен мач сред Манчестър Юн и Арсенал, приключил 2:0 и прекъснал дълга серия на „ артилеристите “.

Парчето пица още по-скандално финишира размазано по лицето не на различен, а на достолепния Сър Алекс Фъргюсън.

Кой хвърли пицата, от този момент се питаха всички, а отговор нямаше. Това се случи през далечната към този момент 2004 година.

А индивидът, който размаза пицата по лицето на Съра се саморазкри едвам в този момент. Макар че преди време Мартин Киоун бе загатнал, че става дума за „ един доста техничен испанец “.

„ Много техничиният испанец “ към този момент сподели самоличността си и го направи в изявление за SkySports. Сеск Фабрегас!

„ Излязох в коридора и видях да се блъскат Сол Кемпбъл, Рио Фърдинанд и Мартин Киоун “, описа някогашният състезател на Арсенал и сегашен на Челси.

„ Мислех да се намеся, само че не знам за какво взех решение да хвърля парчето пица, което сега държах в ръката си. И когато видях кого удари пицата...Извинете ме, Сър Алекс, в действителност не желаех да направя това “, оправда се Фабрегас.

Cesc Fabregas confirms that he was the Arsenal player who threw
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР