Трима тийнейджъри бяха вкарани в затвора за непредумишлено убийство, след

...
Трима тийнейджъри бяха вкарани в затвора за непредумишлено убийство, след
Коментари Харесай

Разходчикът на кучета помоли „моля“, докато „побеснели“ тийнейджъри го ритаха над 20 пъти, докато 3-ма бяха вкарани в затвора за непредумишлено убийство

Трима младежи бяха вкарани в пандиза за непредумишлено ликвидиране, откакто убиха мъж, разхождащ кучето си след седмици на принуждение.

Триото - момче и момиче, и двете на 16 от Nuneaton и 15-годишно от Wilnecote, Staffordshire - чието име не може да бъде посочено по правни аргументи, бяха вкарани в пандиза след гибелта на John Hackett в Snow Hill Recreation Ground на 25 април предходната година.

Г-н Хакет беше откаран в болница и откакто се изписа, по-късно беше открит мъртъв от майка си - за която той се грижи за нея - на идната заран в дома си.

Днес в Кралския съд на Уоруик арбитър Ахлак Чудхури затвори 16- и 15-годишните момчета с 24-месечна заповед за задържане и образование. Това значи, че те ще прекарат една година в ареста и по-късно още една година под контрол в общността. На 16-годишното момиче е наложена мярка " задържане под стража " за период от 18 месеца.

Съдията сподели: „ Атаката продължи 36 секунди, само че би трябвало да се е почувствала като цяла вечн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР