Трима световни шампион с Аржентина бяха на терена за двата

...
Трима световни шампион с Аржентина бяха на терена за двата
Коментари Харесай

Жест като за световни шампиони: контузеният Мартинес беше изнесен от свои съотборници в Аржентина

Трима международни първенец с Аржентина бяха на терена за двата тима по време на снощното трагично реми 2:2 сред Манчестър Юнайтед и Севиля в Лига Европа.
 Трилър с четири гола сред Манчестър Юнайтед и Севиля оставя голяма конспирация за реванша Трилър с четири гола сред Манчестър Юнайтед и Севиля оставя голяма конспирация за реванша
Става въпрос за двамата бекове на андалусийците Маркос Акуня и Гонсало Монтиел, както и за централния защитник на „ алените дяволи “ Лисандро Мартинес. Именно последният получи травма в десния си гален в 86-ата минута на дуела. Макар и негови противници в този мач, съотборниците му от състава на „ Албиселесте “ Акуня и Монтиел повдигнаха Мартинес и сами го изнесоха отвън рамките на терена, където той получи спомагателна здравна помощ.

Видеото от този жест на съпричастност бързо набра известност в обществените мрежи, където почитателите адмирираха постъпката на Акуня и Монтиел.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР