Трима студенти представиха Техническия университет - Варна на националното събитие

...
Трима студенти представиха Техническия университет - Варна на националното събитие
Коментари Харесай

Студенти от Техническия университет във Варна взеха властта в България за 2 дни

Трима студенти показаха Техническия университет - Варна на националното събитие " Модел Република България 2024 ", проведено от " България на младите ". Участници бяха студентите: Пресияна Димитрова - СИТ, 4 курс; Саша Ботева - ИД, 3 курс и Виктор Иванов - ИИ, 2 курс. В рамките на два дни те се впуснаха в ролята на народни представители, министри и даже президент на страната.

Те освен сътвориха и дискутираха новаторски решения за основни обществени и стопански въпроси, само че и показаха ТУ - Варна като център на младежката сила и интензивност.

" България на младите " провежда интерактивни събития (симулации) на държавна власт - Модел Република България. Събитията дават опция на възпитаници и студенти от цялата страна да обсъдят значими публични проблеми.

Модел Република България има за цел освен подготовка за интензивно присъединяване в публичния живот, само че и образуване на сериозно мислене и лидерски умения. Студентите получават опцията освен да изразят своите визии, само че и да работят в екипи, сътворявайки съответни и реалистични решения за провокациите пред обществото, оповестиха от ТУ-Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР