Трима сирийски мигранти избягаха при гонка с полицията в Монтана.

...
Трима сирийски мигранти избягаха при гонка с полицията в Монтана.
Коментари Харесай

Трима сирийски мигранти избягаха при гонка с полицията в Монтана

Трима сирийски мигранти избягаха при гонка с полицията в Монтана. Случаят е от 8 февруари, когато към 22 ч. чиновници на ГПУ Чипровци подали сигнал в ОДМВР - Монтана за лек автомобил, пренасящ бежанци.

Органите на реда откриват автомобила и подават сигнал на водача да спре. Той обаче не се подчинява и продължава придвижването си към гр. Видин. Полицейски чиновници последват автомобила, който навлиза в Монтана и стопира на ул. " Свети Климент Охридски ".

Водачът на автомобила слиза и побягва, само че е арестуван. От колата слиза и пасажер, който побягва в противоположна посока, само че е настигнат и също е арестуван. Водачът на автомобила е 27 година и е гражданин на Белоградчик. Пътникът, жител на Сирия, има документ за краткотрайно пребиваващ в България и е разпитан като очевидец.

По негови данни в автомобила е имало още три лица от сирийски генезис, които са избягали преди задържането им. Извършен е оглед на автомобила и същият е конфискуван. Водачът е арестуван за период от 24 часа.

Работа продължава в районно управление (на МВР) - Монтана. С оглед на местопрестъпление е формирано досъдебно произвеждане по разказа на районно управление (на МВР) Монтана, за закононарушение по член 281, алинея 2, т. 1 от Наказателен кодекс.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР