Трима са най-вероятните извършители на взломната кражба на митницата в

...
Трима са най-вероятните извършители на взломната кражба на митницата в
Коментари Харесай

Бандитите тарашили близо 2 часа митницата, ето още подробности

 Трима са най-вероятните причинители на взломната кражба на митницата в Благоевград, заяви на брифинг районният прокурор Борислав Ковачки. На конференцията участваха още началникът на I районно управление (на МВР) Петър Зашев и основният проверяващ служител на реда Спаска Карадакова.

При осъщественото следствие е открито, че СОТ-ът е реагирал 4 пъти в петък против събота, само че физическата защита, която е била на място, е върнала позвъняване, че няма никой в региона на митницата, написа struma.bg.

Апашите са тарашили близо 2 часа и са отмъкнали друга валута на обща стойност 230 000 лв., както и сребро, огромна част от което не е било същинско, а джунджурии. След като прибрали плячката, крадците пуснали водата и запушили сифоните, вследствие на което цялата митница е наводнена за изтриване на следи. Откраднатите движимости са съхранявани по административни каузи, а не по досъдебни производства, които не са завършили. Защо обаче не са били унищожени или върнати, е въпрос, който също се ревизира от проверяващите. Към момента се работи по няколко версии.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР