Трима пациенти, приети в Инфекциозно отделение на хасковската болница, се

...
Трима пациенти, приети в Инфекциозно отделение на хасковската болница, се
Коментари Харесай

Изследват трима души за коронавирус в Хасково

Трима пациенти, признати в Инфекциозно поделение на хасковската болница, се изследват за ковид.

Това заяви шефът на РЗИ-Хасково доктор Соня Димитрова на съвещанието на Областния спешен щаб за предварителна защита на ковид.
Хасковската болница е в подготвеност да работи при зараза В инфекциозното поделение там към момента има свободни кревати
Те не са посещавали рисковите страни Китай, Италия, Южна Корея и Иран, само че съгласно новите разпоредби обсегът на изследваните се уголемява.

59 души, които са били в рисковите страни, са сложени под домашна карантина в Хасковска област.

РЗИ-Хасково разполага с 550 защитни костюма и 150 маски. Част от защитните средства се дават за работа на чиновниците на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ".

Коронавирусът и България Опашки в пощенските клонове за пенсии на фона на ковид Дончев: Ако сте в суматоха, вероятността да се болестите с ковид е по-голяма Директорът на Алексанровска болница: Трябва да съблюдаваме фанатична персонална хигиена Няма нови случаи на ковид у нас Няма позитивна проба за ковид в Стара Загора „ Маркет Линкс “: Над половината от българите се тормозят от разпространяването на COVID-19 Дoбро е положението на двамата мъже с позитивни проби за COVID-19 в Плевен Забрана за събития на закрито: Спазва ли се мярката, наложена поради случаите на ковид у нас? Строги ограничения против разпространяването на ковид у нас (ОБЗОР) Четири случая на COVID-19 у нас: Пациенти в Габрово и Плевен дадоха позитивни проби (ОБЗОР) Мирослав Ненков и Любомир Аламанов: Щабът реагира професионално против опасността от ковид Ген. Мутафчийски: Изследваме 140 контактни лица със инфектираната пациентка в Габрово Ананиев: При нужда ще се пренасочва медицински личен състав в сериозни места у нас Ангел Кунчев: Пациентите с ковид в Плевен и Габрово се усъвършенстват Емил Караниколов: Медицински консумативи за лечебните заведения и лечебните заведения има за момента Заради ковид: Министерство на здравеопазването разпореди да не се посещават кина и театри у нас Допълнителна стерилизация в градския превоз и публичните здания в София Министерство на здравеопазването с рекомендации: Какво е значимо да знаем и вършим във връзка с COVID-19 Вълчев: Опасяваме се дали при по-дълга грипна почивка материалът ще бъде наваксан " Ботев " Враца: Чакаме единствено здрави хора на стадиона
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР