Трима младежи спасиха възрастна жена от измръзване,съобщава Нова тв. Тя

...
Трима младежи спасиха възрастна жена от измръзване,съобщава Нова тв. Тя
Коментари Харесай

Доблестна постъпка! Трима младежи спасиха възрастна жена от измръзване

Трима младежи избавиха стара жена от измръзване,съобщава Нова тв. Тя се заблудила и се изгубила измежду нощ в покрайнините на панагюрското село Оборище. За доблестната постъпка на момчетата описа кметът на село Оборище Милко Ангелов, който е уверен, че без тях бабата е щяла да загине.

Делчо и Цветан дружно с още един техен  другар решили измежду нощ да се разходят с автомобила из селото. В края на Оборище забелязали самотно вървяща стара жена, наметната с одеяло вместо връхна дреха. Усъмнили се, че нещо не е наред и я последвали.

" Стори ни се подозрителна. Стара жена в 23.30 часа вечерта с одеяло, наметнала от горната страна на гърба си и обикаля сама. Почнахме да караме по нея.  Спрях да си налея вода, дамата идваше начело и до момента в който наливах вода тя клекна до колата. Явно доста беше измръзнала и дори като я качихме в колата тя едвам говореше ", споделя Делчо Михов.

Навън бил пъклен мраз, а в този регион скитат и диви хищници, изключително в полето, към където се насочила дамата, описват младежите.

" -7,-8 там някъде. Жената беше толкоз измръзнала, че не знаеше по какъв начин се споделя даже. Не можеше да се ориентира, нищо. Говореше несвързани работи. Попитахме къде би трябвало да иде, тя не можа да изясни, не можа да реагира ", споделя Цветан Ралчев.

83-годишната жена даже не споделила името си. Младежите я качили в колата на топло и се обади на кмета.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР