Трима футболисти на Локомотив Пловдив пристигнаха днес за преговори с

...
Трима футболисти на Локомотив Пловдив пристигнаха днес за преговори с
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 преговаря с трио от Локомотив Пловдив, Карагарен е най-близо до договор

Трима футболисти на Локомотив Пловдив дойдоха през днешния ден за договаряния с ЦСКА 1948, заяви за Българска телеграфна агенция източник от " аления " клуб. Това са крилото Бирсент Карагарен, централният защитник Райън Бидунга и десният бек Матеус Силва.

Тримата са цел на ЦСКА 1948 още от преди Нова година, като в началото в групата на мечтаните присъстваше и Джовани – бразилски полузащитник. След това обаче той отпадна от листата.

Тримата започнаха подготовка в Локомотив преди дни, само че беше въпрос на време по кое време ще преминат на стадиона в Бистрица. Днес по обяд и тримата потеглиха за столицата, като първата информация беше за Карагарен. Реално крилото е най-близо до автограф, като евентуално това ще се случи довечера.

Десният защитник Матеус Силва пък е цялостен любим на всички в ЦСКА 1948, изключително на треньорите Тодор Янчев и Мирослав Косев, както и на оперативния шеф Стойчо Младенов. Бидунга също е мечтан поради спокойната си игра при високите топки. Най-вероятно и тримата ще бъдат показани публично на следващия ден, откакто играчите уточнят детайлностите по персоналните си контракти.

Тройният трансфер ще донесе финансово успокоение на стадиона в парк Лаута, с цел да бъдат посрещнати още разноски.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР